Ramasasem sa relatez despre o iesire cu colegii de casa ce fu… un pic hmm…, sa zicem aiurea. De fapt fu ok-ish. Atata ca padurea in care am fost, nu o prezentat prea multe elemente fotografice. Si s-a lasat cu dezamagire la mine. Nu stiu nici ei cat s-au distrat, insa mno, asta este. Important e ca pe drumul inapoi, am facut popas si am facut una din cele mai reusite fotografii de pana atunci. Inca o mai consider reusita, tinand cont ca au trecut vreo noua luni de atunci si mi-au mai crescut “aptitudinile” fotografice.

Mhm, ii tare. Mi-o zis un coleg de munca sa incerc sa o vand magazinelor de profil. Plus vreo alte cateva comentarii pozitive. Ce sa zic? Ma declar multumit de rezultat.

Imediat dupa iesirea asta, adica probabil la cateva zile, mi-a fost livrat un minunat obiectiv, pe care momentan nu il mai detin, l-am schimbat cu ceva si mai minunat. Sincer, am schimbat mai multe obiective decat perechi de chiloti in ultimul an, insa, teoretic, m-am oprit asupra formulei castigatoare, teoretic.

Astea ar fi unele din primele poze facute cu obiectivul ala. Interesante, insa cam atat, nimic special. Dar oare ce am mai pozat pe urma? Apoi ca aflu imediat ce rasfoiesc jurnalul fotografic.

Gasit, teste. Teste si iar teste, flori si cumnatu’ cum facea paste. Ma gandesc daca sa uploadez treburile alea. Nu cred…

Mai apoi vizitaram un National Trust, ala de la Flatford, nu am facut prea multe poze atunci.
La cateva zile distanta am luat-o la picior prin jurul Saffronului si apoi m-am procopsit cu un super asfintit. Dupa cum urmeaza:

Pam pam, punct ca se face tarzior. Am inceput postul asta inainte de munca, l-am terminat dupa. Nasol cu cacatul asta de schimb doi… Pace!


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.