Azi, joi, inainte de vineri, respectiv weekend. Probabil ca o sa fiu activat si sambata, insa nu pot spune ca ma foarte supara lucrul asta, un pic de extra efort pentru un pic de extra cascaval. Sa vina! Cam am nevoie, insa o sa explic de ce cand o sa vina momentul.

Cercetand albumele foto, observ ca o fo ceva cer interesant deasupra Saffronului. Cum veneam de la munca, am observat o…ceata sau ceva si am alergat intr-un suflet sa insfac camera, apoi tira afara la pozat. Boom!

Mhm, problema fu caci trei minunte mai tarziu ii dadea cu furtuna, iar eu ma chinuiam sa ascund camera pe undeva sa nu mi-o mureze.

Next: m-am pornit devreme la munca cu rucsacelul in spate. probabil asta era intr-o zi de sambata. M-am urcat pe acoperis si am incercat eu ceva, insa nu pot spune ca mi-a si iesit.

A doua zi am vizitat un alt domeniu NT (National Trust), Wimpole Estate, relativ aproape, vreo juma de ora de mobra sau conserva, nu imi amintesc cu ce am calatorit.

Frumos domeniul, si mare, ditai casaul, ditai gradinile, exista si un mini lac acolo. Bineinteles ca o inceput sa ploua si pe cand incepusem sa pomenesc toti sfintii am observat ca: curcubeu! Dupa trei minute o iesit iar soarele. Numa bun. Nu mi-a floscait camera prea tare.

Verificand iar arhiva, observ ca mi-a sosit obiectivul wide si am dat-o in teste la munca. Iar mai apoi dupa munca.

Masina unui coleg, da i-am zis sa puna mana sa o spele.

Cateva zile mai tarziu, am iesit iar la biserica, am dat-o in teste cu obiectivul asta pe expunere lunga:

Getting there…

In urmatoarea zi, sase a zecea din sfantul an douamiinouasprezece, am luat-o iar la picior prin Safrron si am dat-o in portrete. Nu chiar am de gand sa urc portrete pe aici, bine, da sa urc doua, doar pentru ca nu is chiar portrete. Cred ca asta e prima data cand imi pun fata pe blogul asta… Cred

Artistic, huh?

Sarind, uite-ma o saptamana mai tarziu revizitand Anglesey Abbey. De data asta m-am invartit prin gradini, nu am mai vizitat interiorul, sa zicem ca il cunosteam deja.

M-am plimbat multe ore prin gradini, am incercat tot felul de cadre, probabil astea ar fi cele mai reusite.

Exact o saptamana mai tarziu: Hatfield Forest. Domeniu NT, desigur. Cautam natura, mai exact ciuperci. Gasit ceva, insa nesatisfacator. Ce sa zic? The learning curve…

Am incercat cateva “macro” si cateva long exposure. Exista loc de mai bine.

Boom pac, sarim sase zile mai tarziu si iaca-ta-ma-s exact pe capul tovarasilor din Newcastle, mhm, iar. Si aveau sa ma mai vada probabil mai mult decat isi doreau in viitor. O fo o vizita de cateva zile daca imi amintesc bine, cateva zile in care am avut ceva rezultate mai bune. Shall we?

Yeah Boyy! Now we’re talking. Am inceput sa inteleg si sa folosesc tehnici, am reusit sa fiu aproape mandru de rezultatele mele, am avut locatii noi de explorat si vizita asta m-a ajuta sa cresc olecuta. Probabil trebuia sa mananc mai putin, insa nu scap usor de gura astora de la Newcastle. Multumesc si pe aceasta cale, pantru gazzduire si suportare.

Ii dau cu punc relatarii, se apropie ora de mic dejun si mai apoi jet la sapa. Sudistul over and out!


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.