Ca sa continui, ca mno, teoretic am timp acum, teoretic. Dupa apusul ala, urmatoarele intrari in programul meu de editare ar fi de la pub. Zi de aia de plictis in care nu aveam chef sa merg pe nicaieri si am luat-o la picior prin localitate. Am ajuns la pub si dupa care puteti vedea…

L-am surpins pe cumnatu’ si creca i-am dat fisierului o super editare, adica mno, is multumit de ce o iesit acolosha. Apoi prin beci am pozat butoaie si mai apoi ni ca o floare. Activitati de duminica ;).

Continuand cu explorarea prin galeria de imagini, observ ca urmatoarea intrare nu e chiar interesanta, o sar. Urmatoarea e interesanta, insa nu chiar fericita… M-am pornit ca de obicei la ceva tura cu mobra. Drumul pe care o pornisem s-a declarat inchis… dar de ce? Poi s-a dat unul peste cap cu conserva. Am scos camera si m-am apucat de pozat. Numai vreo doua sute de poze am facut in vreo juma de ora. Upoadez trei:

Una din pozele astea mi-o fo publicata in ziarul local, mandrie mare pe mine… Din nefericirea aluia de s-a apucat de flicuri cu masina… ntz,ntz…

Dar sa continuam… a doua zi, m-am pornit spre o casa de asta mentinuta de National Trust, unde mi-s membru, ca mno, ma scoate la pozat. Adica nu stau toata ziua in casa ci ard benzina din mobra sau masina, intru cresterea abilitatilor fotografice, cica. Uite-ma la Anglesey Abbey. Daca intrebi, iti zic aia cine o locuit acolo in ultimele sute de ani, cum eu urmaresc altceva cand mi-s prin case de gen, nu am intrebat. Inca trei poze:

De prin gradina casei… ceva fluturel, de prin casa, un birou si de afara, Anglesey Abbey. Se poate observa lume multa pe acolo, acum nu. Acum is toate inchise, fucking lockdown.

Urmatoarea intrare imi spune ca am facut niste “portrete” de test pantru safu’. Nu prea i-au placut, nici ca stiam eu ce faceam atunci. Nu ca as stii acum cu mult mai mult… Nu postez ca nu mi-s prea mandru de rezultat.

Alta saptamana, alta casa. Am fo la Ickworth, tura asta am fo insostit, ca doara nu m-oi duce numai singur. Is faine locatiile astea, daca ai membership, intrii moca si pierzi vremea pe acolo, de obicei au ditai gradinile pe langa case, domeniu domnesc, adica. Deci bagi doua sandwich-uri in rucasc si stai toata ziua pe acolo. Poze doar din interior, tot trei:

Daca imi amintesc bine, am ajuns tarzior si nu am avut timp sa ne plimbam, respectiv, pozam pe afara prea mult.

Trecem la urmatoarea relatare, unusprezece August, douamiinouasprezece. Fost-am la o plaja in oraselul Aldeburgh. Interesant acolo-sha, adeca am mai fost de cateva ori acolo,are un aer fain, sincer, imi place pentru ca nu e prea aglomerat. Partea nu chiar faina e ca tre stat vreo doua ore pe drum pana acolo, desigur, vreo doua ore inapoi. Poze:

Cam atat cu relatarea. Merg sa mai pip o tigara si apoi sa mananc ceva. Caci mai apoi e de mers la munca. Povestitorul, over and out!


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.