Sase luni de la ultimul post, sase, luni. Cu toate ca imi propusesem sa mai scriu, nu am mai gasit timp. Sau poate nu mi-am facut. Timp. As vrea sa zic ca am acum, insa nu e asa. Speram pe undeva sa inchida toate fabricile, sa stam acasa, sa nu fim expusi. Nu s-a intamplat asta, inca. Mai mult de atat, lucram in ture. Unii de la sase dimineata, pana la doua. Iar ceilalti de la doisprezece la opt seara. Nu stiu cat de separati ne tine organizarea asta pentru ca ne cam vedem toti cate doua ore pe zi. Nici nu e spatiu prea mult pe acolo sa te poti ocolii in voie.

Teama, imi e un pic. Sa nu iau mizeria aia de virus, cu toate ca se zice ca nu are putere la unul de varsta mea. Insa never fucking know… A crescut si fatalitatea la saisprezece la suta… Mama ei de treaba! Oricum, ce-o fii o fii, fuck it.

Pe afara cica nu avem voie si inca nu m-am aventurat, bine, inca nu a venit za weekend, sa vad cum il trec si pe ala. Imi curg ochii la soarele de afara si ma uit la rucsacul in care zace camera, oftez, asta este, fucking lockdown.

Postul asta “intrerupe” postarile cu si despre fotografie, pe care mi-am propus sa le reiau, insa nu stiu cand… Stii… timp.


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.