Trecura doua luni de la ultimul post… Doua fucking luni, cand cacat zboara timpul asta ca disperatul? Mai acum cateva zile era martie… acum mi-s la jumatea lui octombrie.. si mai am zece zile de concediu, dar nu bani de el :)).
Apoi ca asa se intampla cand iti trebe obiective si filtre d’alea smechere…

Tocmai ce am terminat de studiat ca pe unde am mai fost si ce poze am mai facut, de la ultima postare. In perioada aia nu prea mi-a iesit cu pozatul, nu am prea gasit locatii, sau poate pur si simplu nu am avut chef sa gasesc, dracu mai stie.

Cert e ca nu am instantanee decente tura asta de urcat aici. Dar fie si indecente. Ah stai, nu in sensul ala… Am tirat numai prin imprejurimi si am tras astea pe film. Stiu, se putea si mai bine…

That’s not impresing me much. Whatever, me neither… Si uite-ma in saptamana viitoare, adica de dupa pozele alea, sau poate nici ca era saptamana viitoare, poate ca am iesit doar la pozat, ca mai fac si de alea. Iar din ce observ din albumul urmator, se pare ca mi se facuse de pozat masina. Nu-i ca is fan masini, dar is fan poze, si probabil ca nu aveam ce poza altceva… Na masina!

In urmatoare saptamana, se pare ca m-am dus la padure, imi cam trebuie sa ies din casa. Am investit o caruta in camera aia, imi place hobby-ul asta, insa problema e alta… Eu is omul rutinei, se pare. Daca imi iese din obisnuinta sa ies la pozat, ma tare tem ca putrezeste camera pe vreun dulap… Si ar fi pacat.. Cum ziceam, padure. Cu vacute si croncani, iar pe drumul de intoarcere, o moara de vant.

Mai apoi se pare ca am luat-o razna de tot, am luat-o la picior pana la mama dracului sa vad apusul. Si m-a apucat creatia cu fire de buruieni si sarma ghimpata, ia uite cata harta mancati-a-si…

Cat frumos, e ca? Ai de mine si de mine… Bun, saptamanile care au urmat au fo cam si mai shit. Adeca in una din ele am fo la un chef si m-am luat sa le fac alora portrete, ca doar mno, am camera, za facking awkward dude. Iar in urmatoarea am ales ca destinatie o alta padure, insa aia era de cacao. Si m-am inveninat tot, tot.

Dar cam atat pe azi, ca uite vine ceasul al doispelea peste mine si nu imi fac somnul de frumusete.

Paaaa!

Categories: Uncategorized

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.