Gatat o zi frumoasa de munca pe ziua de azi. Gatat si treburile casnice ce se afla pe langa mosie. Cand zic mosie, ma refer la casa cu trei camere impartite intre patru oameni. Deci mda, spalat haine, aspirat and shit. Trancanit vro’ doua ore cu colegu’ inainte sa se tire la munca. Tras apoi o tigara si cum se facea ca e cam racoare afara, m-am gandit ca nu ar stica o cafea. Ca cafeaua incalzeste si da si oleaca de energie. Uitema-s trenurand ca craca in vant, cum bat in taste de zici ca vreau sa le sfarm!

Mbun. Dupa asa introducere explicita, tre sa adaug si ceva continut. Ca continut, fac referire la intamplarile zilei de douazeci si patru martie, anul de Cristos douamiinouasprezece. Zi in care am incalecat pe jite, eu si cu a meu prieten, pardon cunostinta, Vasi. De ce cunostinta si nu prieten? Poi tre trecute niste niveluri de incredere inainte de avansare in rang, ha ha.

Mbun, incalecasem pe jite, dii jita la mare. Si spre mare se pornira. Incet, relax, pe drumuri de alea cu B. Is mai ocolite si mai interesante, cu scenariu care face pupila sa se dilate. Cateodata. Si fain fu! Ajunseram si la mare dupa cateva opriri. Infulecarem niscai peste si cartofi, conform obiceiului englezesc. Tot conform obiceiului englezesc a, tras si o bere la pranz. Ca doara nu o fii foc! I-am pus capac cu o inghetata pe plaja pietruita. Cat frumos! Mare, plaja, soare, briza usoara, coafura rezista, inghetata (cam mare), o tigara rotocolita temator sa nu imi imprastie vantul tutunul…

Si drum intors spre casa. Sa fie primit zic. Zile de astea sa mai vie. Ca doara nu o fii cu suparare. Mai urc doua, tri poze si ii dau cu publish. Mai am si altele de compus… Nu as vrea, da ma tremura cafeaua….

Pam pam, noua poze sa fie din ieseala de duminica. Fotoraiderul, over and out!


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.