Mno ca mi s-a schimbat ceva prin setari si ma holbez in monitor… In sfarsit, cu mnezo inainte…

Trecura cica doua luni de la ultima postare, sa dea dracu daca stiu cand se dusera… Uluitor cum poa’ sa zboare nemernicul asta de timp…

Camera noua, pardon, jucarie noua. Mi-am dat de lucru, mi-am dat motiv sa ies din casa mai des, mai da-le incolo de filme si chipsuri… Nu ca ratez vreo ocazie sa fac si asta, insa duminica… daca de obicei duminica ieseam cumva din greseala in vreo directie, acum fac tot posibilul sa ies in vreo directie. Cu ocazia asta mai invat si ceva fotografie. Poi nu?

In ultimul post, am pus cateva poze, dupa o verificare a ce mnezo am tot facut de atunci, mai adaug catve cu niscai miniexplicatii ca de pe unde sunt.

Virgina Maria, biserica, in engleza

Aceasta este minunata constructie de gen bisericesc din localitatea unde vietuiesc de ceva timp, aproape noua ani, mai exact. Nu-i ca ma vrajeste prea tare aparenta arhitecturala, insa trecand inspre inserat pe langa gangul ala, m-am gandit ca poate ar putea da bine pe film treaba asta.

Precum zice colosha, ma plimbam, pe carare, pe langa localitatea ini care vietuiesc. Sa testam camera zic. Dupa care, puteti observa ce s-a intamplat…

Si creca pun punct acestui scurt si inutil post, se face cam tarziu si ma dispera noul look al blogului, deja nu mai am dorinta sau chefuiala de setat teme.

Over and fucking out…

Categories: Uncategorized

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.