Nici chiar, chiar si nici chiar foarte. Ceva durere de cap, probabil ca am furat curent plecand cu mobra la plimbare prin departari. Am avut o duminica faina, insa pe drumul de intoarcere mi-au inghetat toate. TOATE. Asa ca deci si prin urmare: stau acasa!

Insa nu despre asta scriu amu’. Am alte zile nedepanate inca, cu alte poze neimpartasite. Stiu, am ramas in urma. Pana nu imi fac un obicei sa scriu pe blog in mod regulat, nu o sa il updatez ca la carte.

In sfarsit, sa verific ce am postat inainte si apoi imi voi da seama unde am ramas… brb.

Si back!

Nu am scris despre Debden. Nu ca ar fi prea multe de scris. Duminica, acum o luna si un pic, m-a napadit rusinea de a fi investit o caruta de bani in camera si a nu o folosi. Asa ca da-i fuguta la gugal maps si cauta ceva de mers si fotografiat.

Am tot cautat o baltoaca, poate prind vreo reflexie, ceva, orice. Am gasit o baltoaca relativ aproape, adica la vreo cinspe minutele de mobrit. Am incercat sa imi conving colegul de casa sa ma acompanieze, fara rezultat insa. Incalecat si tira!

Am ajuns, am descalecat si am pornit intru explorare. Trec prin cimitirul biserici locale unde erau ghiocei, cacalau! Pozat cativa, pornit mai departe pe poteca. Am gasit si balta, am tras cateva cadre si am pornit pe mal sa vad ce mai descopar.

O aparut unu cu un tractor la un moment dat si o inceput sa isi dea cu Axe recolta. Se pare ca eu nu urmarisem poteca, ups, si ma plimbam pe mosia lui, de unde stiu? Poi o oprit utilajul, o alergat in directia mea si o punctat ce am zis mai sus. Mi-am cerut politicos scuze si mi-am luat talpasita. O inteles, toate bune.#

Am mai pozat una alta, inclusiv tractorul lui (solutia aia de o spreia pe camp arata foarte interesant) si m-am carat acasa.

Poze din cimitir

Poze de pe langa baltoaca

Until the next time…


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.