Hmm, fainut. Sa incep istorisirea de la sfarsitul postului anterior? Da, nu, fie.

A fost somn, apoi alarma, apoi imbucat tri felii de pizza in graba. Condus pe jumate adormit pana la aeroport, lasat masina, luat autobuz, control, imbarcare, fuck off.

Aterizat dupa vreo cateva seriale din Narcos, apoi s-a lasat cu asteptare pana s-o umplut autobuzul. Dar am ajuns si la hotel intr-un final. Camera nu era gata, deci am luat-o la picior prin oras. Mult zis oras. Ceva mic si fara nimic. Nici macar centru de inchiriere scutere nu au. Fuck it.

M-am cazat intr-un final si am purces intru cautare de scutere de inchiriat. Pe net. A doua zi am luat un autobuz spre un oras mai mare. M-am plimbat destul de mult, am intrat si intrebat in vreo cinci locuri, vroiam si ieftin si bun. Bineinteles ca nu am gasit. Asa ca am luat scump si rau. O trompeta de Yamaha de doi jumate’. Ce troaca… clampanea si trosnea din toate incheieturile la fiecare denivelare a carosabilului. Am imprumutat tupeu de englez si m-am dus inapoi. Ziua buna doamna… nu sunt foarte multumit de autovehicul, nu aveti un altul? Poi cum? Ce? O zis ea speriata. Poi doamna draga, nu e in cea mai buna conditie si ma tem ca e un pic unsafe… S-o gandit ea ca ce si cum, s-a uitat prin peceu si mi-a zis ca imi poate da in doua zile un patrusute la aceeiasi bani. Hmm, se afla in mai buna conditie patrusutele? O zis ca da. Fie!

Am luat troaca de trompeta si m-am tat plimbat. Facut poze ici colea, pana m-o rupt soarele si m-am ascuns la umbra din hotel.

A doua zi am ajuns si pe la El Teide, super vulcanul din insula. Nu am luat telecabina pana sus ca e scump si nenecesar, poate data viitoare.

El Teide

Am gasit si ditai chioscurule care m-au transpus in retarted kid mode. Obiective! Relativ ieftine, dar nu am bani, am reusit sa ma controlez si sa nu cumpar nimic. Inca ma mir…

Am luat apoi patrusutele, Burgman. Mare dihania, mult mai nervos si mai puternic. Me gusta. Era sa ma si arunce din sa, asa se intampla cand accelerezi in udul sens giratoriu. Pastele si dumnezeii…

Burgmanul m-a dus pe la Masca.

E fucking incredibil acolo. Transfagarasan cu palmieri, mint, transfagarasanul e copilas, drumul asta o fo fuckin awesome! Am oprit de vreo douazeci de ori sa fac poze, poate mai mult. Devenise enervant… opreste trompeta, frana de mana, ridicat saua, desfacut fermoarul gentii, scos camera, inlaturat capacul obiectivului, pornit camera… Dupa vreo cinspe manevre de genul asta am hotarat sa tin camera la gat si bine am facut, cu toate ca e un pic, unsafe.

Fu fain, cu toate ca era sa ma toarne ploaia vietii acolo sus.

Am reusit sa ajung uscat la hotel. A doua zi am hotarat sa duc trompeta de scuter mai repede, o puteam avea pana vineri insa… nu mai aveam chef de nimic, am hotarat ca vineri si sambata sa le petrec plajuind. De duceam scuterl vineri, pierdeam juma de zi de plaja. Sincer sa fiu, joi nu am avut chef de nimic, EMO! Am mers in orasul unde lasam scutarul, m-am plimbat pe acolo, l-am returnat, am mancat o pizza nasoala si am supt doua beri. Apoi am mers in statie sa iau autobuzul si iata-ma-s la hotel.

Urmatoatele doua zile, ca pensionarii. Prajit la soare cu suc de ananas langa scaunul de bronzare, jur ca nu mai stiu cum ii zice… sezlong! (dupa trei zile mi-am amintit)

Maine, cale intoarsa, nu pot sa zic ca astept, insa mno… ce poti face?!

Uleiosul over and out.

P.S. ii dau publish dupa ce pun poze..

P.P.S. Mi-a luat trei zile sa adaug sase, pardon, sapte poze amarate…

Categories: Uncategorized

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.