Aproape trei luni au trecut de la road tripul sub numele Irlanda. Nu am gasit timpul si cheful necesar sa ma apuc de editarea clipului pana aseara. De fapt, timp am gasit, insa intamplarile din aceasta calatorie m-au blocat cumva, nu am stiut daca ar trebui sa il pun si pe al treilea acolo sau sa uit de el.

Dar sa incep istorisirea, zic! Am discutat cu noul meu prieten, daca ii pot spune asa celui care acum imi e director, la un moment dat, despre o calatorie mai lunga pe vreun meleag apropiat. Am hotarat ca am putea merge in Irlanda, el nu fusese acolo pe mobra, eu vroiam doar o tura mai lunguta. Ne-am pus de acord asupra datei, asupra trasului, apoi… soc si groaza. O cunostinta comuna a decis ca ar vrea sa se alature grupului. Iar nu oricum, cu noi date, o noua ruta, un nou tot. Pai asta e un pic nepoliticos, nu?

Tipul, e un englez veritabil, care isi petrece aproape fiecare moment liber in carciuma. Stiam ca o sa planuiasca sa faca la fel si acolo… iar eu aveam alte planuri, sa ard gazul pe coclauri, nu sa ard bere in mat cat e ziua de lunga…

Zis si intamplat, am plecat eu cu aceasta cunostinta, Trevor, ramand ca prietenul si directorul meu, Rob sa ne ajunga din urma la hotelul unde aveam prima cazare.

Aproape toata ziua a fost ok, cu exceptia pauzelor nu chiar suficiente pentru poze, adeca vreau sa raman cu ceva din calatorie, si cu ultima faza pe ziua in curs. Am spus inainte sa pornim ca eu doresc a trece prin Snowdonia si sa imi dau check in in Luhudgfurtdlalspodjfde, o localitate undeva prin Tara Galilor. Localitate care se afla in drumul nostru, ma rog, trebuia oleaca cotit din autostrada, schimbat doua viteze, tras de trei ori de frana, mobra-n cric, poza, check in pe feisbuc si inapoi la drum. Abatere de vreo cincisprezece minute? Poate?

Mno, cunostinta asta comuna, nu mai avea nici un chef de nimic, da nu o zis, ba eu nu am chef, o continuat sa mearga inainte cand am semnalizat iesirea din autostrada. Apoi eu i-am zis sa se duca si m-am intors din drum. Fapta consumata, i-am gasit pe amandoi la hotel si dupa o cina relativ buna, am supt o bere si somn de voie.

A doua zi am luat bacul si am traversat in Irlanda. Dupa traversare, cunostinta da-i inainte pe autostrada. Dupa vreo ora m-am plictisit. Apoi ce facem flacai, care e planul? Poi merem spre destinatie. Hmm, tot pe autostrada? Da, da. Mno trageti pe dreapta in prima benzinarie ca eu rerutez. Bine. Dar in prima benzinarie nu o oprit nimeni. Mno! v-am salutat frumos, eu ma duc pe drumul meu curbos si plin de copaci. Si tirat pe usa cea din dos am fost.

Apoi cand am ajuns seara la hotel, erau amandoi “veseli”. Rob, directorul, m-a cam luat la tri pazeste, ca de ce m-am tirat palmat. Se pare ca el nu intelesese convorbirea de pe autostrada, prea mult zgomot in casca. I-am explicat eu ce si cum, o inteles, toate bune. S-a ofticat saracul ca o ramas cu astalalt si o trebuit sa bea, ar fi vrut si el sa vine cu mine.

A doua zi insa, Trevor, cunostinta asta comuna, chiar dupa ce ne-am intins la durm, s-a dat jos din sa si ne-a tinut, pardon, mi-a tinut teorie. Ca s-a saturat de figurile mele, si ca el se duce pe drumul lui tingurel, ca de nu, nu stie ce o sa se intample.

Si dus o fo! Apoi eu am ramas cu Rob uitand-ne in gol spre orizon si scarpinandu-ne in ceafa… dar dupa ce o trecut socul momentului, ne-am distrat copios si ne-am refacut ruta si cazarile si plecarea si tot.

Bine o facut ca s-a dus, rau am facut noi ca l-am luat. Macar am invatat ceva si data viitoare, fuck off mate! de fapt nici nu cred ca mai are curajul sa intrebe. Mi-a luat aproape trei luni de zile sa scriu si sa editez video-ul. Motivul? Nu stiam de sa ii pun si pe bulangiu in clip sau nu. Trecand olecutica de timp, m-am mai calmat si l-am pus. In vreo doua poze si vreo trei cadre. I’m a generous god!
Multe altele nu ar mai fi de adaugat, a fost fain, mult mai fain dupa ce am ramas cum o planuisem, eu cu safu. Mobreala ziua, vreo doua, trei, sapte, mai ho mai baieti ca e bai!, beri seara. Super fuckin awsome! Am hotarat ca la anul de upgradam calutii si ne pierdem in Norvegia. Zic si eu cum zice tovarasul GXG: Doamne ajuta!

Clip si publish! Until the next one!

 

 


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.