Nu formatia, “stilul meu de viata” ales pentru luna in curs. Adica nu chiar. Incepand de azi, timp de o luna, m-am gandit ca poate ar fi sanatos sa mananc cat mai putine, pardon deloc, alimente care au zahar adaugat. Ideea, bineinteles ca nu e unica sau originala, am vazut un flacau pe iutub care cum povestea el despre experienta lui in ceea ce priveste o dieta de dexintoxicare. Fara fucking zahar! Am tot studiat ce fel de dieta as putea urma, ceva simplu fara bataie de cap. Cam fucking greu, sa nu dea dracu sa imi zica vreunu de sala, ca nu merge, is prea comod, a se citi puturos. Fara zahar! Imposibil!!! Tocmai m-am intors de la cumparaturi. Am haladuit prin doua supermarketuri. Poi cum pana mea sa fie zahar in paine? In TOATE cerealele, in masline? In pastele fainoase? In branza? In fucking branza??? Poi eu ce mananc o luna de zile? tre sa gatesc se pare. Am facut un compromis cu mine, cumpar niscai produse cu continut infim de zahar, dar gatesc. Adica pana mea, si in bulion e zahar. Ce dracu mananc daca aleg TOTUL curat? Castane? Ca mamaliga nu imi fac.

Sa vedem cand m-o tine si treaba asta, nu ca ar fi prea obligatoriu, insa pana mea, cred ca bat iar nouazeci si cinci de kilograme, nu chiar frumoase. De dimineata mic dejun: omleta cu spanac, sa vezi cristosi si dumnezei de nu oi avea timp sa imi beau cafeaua. La pranz,.. well, am luat niscai baghete pe care nu e scris ca ar contine zahar. Am ales sa inchid ochii si sa le cumpar, nu prea am chef sa ma duc cu salata in caserola la munca… Iar pe seara, o sa imi pregatesc o minunata pasta. Pardon, o sa incerc sa pregatesc o minunata pasta. Am mai cochetarit eu cu bucataria, chiar si aici po blog… insa asta se intampla prin anul douamiizece de la Cristos. Opt ani frumosi, sau nu…

Mnezo cu mila, sper sa nu dau foc casei, vorbesc si eu de Domnul, poi ce mila sa aibe de mine, un pacatos? Ca doara nu am fo’ la referendum sa ii apar Cuvantul in fata halora de se impreuneaza pe la matu’ gros. Poi ce cetatean responsabil mai sunt si eu? Ce suflet de crestin mai sade in mine? RUSINE!!!

Foamea, out!


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.