Moama cata viata interesanta realizez ca am. Scriu despre un schimb de ulei. Halal. Aproape ca era sa ma rog sa se lase cu caldura, sa am si eu ce scrie. De o tura, o poza, pana mea. Insa mi-am amintit, is ospatar. Nu orice fel de ospatar, is un ospatar cu blog. Eeeh? Main idea? Poi de e cald, gem terasele. Numa chef de mobra nu mai ai dupa ce alergi de nebun printre mese.
Ca de obicei fur curent si ma indepartez de subiect. Schimbatul de ulei.

Bine, bine… Dupa ce m-am trezit de dimineata, ca mno, nu am cum sa ma trezesc de seara. De fapt am, dar nu astazi… Si dupa ce au plecat restul spre spital, ah shit. Am uitat sa precizez. A alunecat mamica mea pe scari si si-a cam fracturat ceva la un picior. Da. Urata zi. M-am trezi auzind ca plange cineva si parca auzeam ceva de ambulanta. Wtf? Ce visez iar? Dar din pacate nu visam. A alunecat pe scari si cazand si-a prins piciorul sub ea. Urat. Au plecat ei trei spre Cambridge, iar eu am ramas sa deschid usa celorlalti angajati.

Cafea si tigari pana au venit colegii. Apoi am purces la muuuult asteptata schimbare de ulei. Si l-am schimbat. Uleiul din motor si cel din cardan. Urmeaza bujii, gume, placute de frana, dar pana atunci verificarea etrierului stanga-fata. Nu prea se retrage o mizerie de aia de cilindru. Pam pam, necesita verificari ulterioare. Si anterioare. mai ales posterioare. Oare?

Mecanicles, over and out!

Poi cine are ulei are, s’ai la la lai lalaaaaa…
Cine n-are… n-are.

Ah, btw :D. Nu pregatesc mobra de sezon, Dovilu a fost fabricat pregatit. Pentru sezon. Ca o paranteza magaria asta. Hater si eu. Vad tot mai multe poze cu motoare pe facebook, cu descrierea generala: pregatita de sezon. Wow. Daca vrei sa iti pui mobra pe feisbuc, ca mine, urca o poza si gata. Suna a pitiponceala: pregatita de patuc, pregatita de bal, pregatirea mamei ei de treaba.

Hateru’ over. And out!

Pregatit de dus la dublu zero.


2 Comments

FOca Andrei · March 12, 2016 at 2:47 pm

Ce faci cu ulei schimbat ?

    Shark · March 12, 2016 at 2:50 pm

    In mod normal, ture. In mod “anormal” ma “pregatesc” sa schimb gumele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.