Am blog. Carevasazica am blog. Jurnal. Nu de calatorie, everydayshit. Rahatul de toate zilele se intituleaza. Sa mazgalesc, zic!
Orologiul aflat in dreapta-jos a monitorului indica orele 23.00. Nu e foarte rau sa fiu aici intr-o vineri noaptea. Nici cel mai bine, insa mai bine asa decat la miezul noptii. Rutina, rutina ma omoara. Azi, aproape nimic nu a rupt repetitia zilelor. Nici macar mosneagul ala de abia se tara saracu’. O intrat nevasta-sa prima in carciuma. M-a intrebat unde le e masa, si m-a anuntat ca sotul ei vine, insa el se misca mai incet… O lasat usa laaaarg deschisa. E martie mamaie! Is doar sase grade afara. M-am intors spre colegii mei, Ba foci, la ce o lasat asta usa deschisa? Il baga pe ala cu tot cu sicriu in carciuma? Ha, ha. Ne-am distrat. Nu si cand a aparut raposatul. Se ajuta in treaba de aia cu patru picioare. Si pe alea patru picioare le ajutau inca doua persoane. Fie primit.
Douazeci si cinci de minute mai tarziu au reusit sa se aseze la masa. Vesnica pomenire! Ce sarbatoriti? Sa punem lumanari in coliva? Sau o preferati fara?

Dupa ce s-a umplut carciuma si a urmat acelasi dute-vino zgomotos, a inceput sa se goleasca carciuma, evident.

Ma gandeam da fac ceva nou, sa ma uimesc, maine, sau duminica. Mi-am propus sa schimb uleiul mobrei. Eeeh? Bun plan, nu? I-a cam trecut timpul celui vechi si zgarcenia nu m-a lasat sa cumpar altul pana acum. Am auzit, e drept, ca Dovilurile is foarte fiabile si cam joc cartea asta cand vine vorba de consumabile.
Am tot verificat meteo. Mi-e dor de o plimbare mai lunga. Pentru duminica… SOC! Ploaie. Total neasteptat. As fi vrut sa incalec bestia aia neagra, sa ma avant pana la tarm. Nu e departe, vreo suta de kilometri. Am planuri mari pentru tarm, bineinteles.
Scot un sandwich din topcase, il dau pe gat, trag o tigara, fac doua poze si plec inapoi. Asta e farmecul pe doua roti. Sa te duci de dorul de duca. Asa am un dor de ducaaaaa.

O sa reverific meteo. In cazul in care se elibereaza cerul pe duminica, schimb maine uleiul. In cazul in care nu, rup monotonia filmelor vazute si revazute si schimb uleiul duminica! Gata, mi-am facut planul, hai sa treaca si sambata asta blestemata.


1 Comment

FOca Andrei · March 6, 2016 at 2:44 pm

BA! la mine ninge…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.