De ce oare trebuie sa incepi cu ” titlul postului”?nu-i in regula asta…Am cazut de comun acord cu biker-ul ca postam impresii inainte in timpul si dupa calatorie..

    Simt imperios necesar sa pastrez nota mahon-castanie a zilei de azi… Am niste impresii… De felul meu , asa, am ceva impresii … In afara de sentimentul ca nu mai trec zilele astea aglomerate si sictirite, ca parca am uitat sa pun ceva in bagaj… (Stii tu, sentimentul lui parca am uitat ceva .. Iar cand descoperi , ceva-ul e un lucru maret al calatoriei, ca de exemplu ruxacul cu senvisuri…) 

    Starea generala de spirit ce planeaza in ast colt de Anglie nu ma ajuta deloc. O fi din cauza ca-s” hateritza” cum zicea bunul lui prieten, Gxg.

Am o impresie: ca singura calitate a gps -ului ” nemai├«mponenit” e ca e rezistent la apa. Si atat. N am nici cea mai mica urma de incredere ca ne va duce fain, pe unde unde am visat eu .. Ca toate loop-urile trasate nopti si nopti la rand  se vor transforma intr o dunga albastra  pe M1.

PeakDistrict cu toate peisajele minunate, baraje si castele , Scotia cu coastele ei neguroase si verzui, Henri  al IV-lea, Bloody Mary si alti ciudati ai istoriei engleze toti sunt acum inchisi in cutia asta mica . si urata. Nu , nu am incredere in gps-ul asta. Asta e cert.

Cred ca mi voi face o ruta de siguranta, pe hartie.

Cica trebuie sa i dau un titlu. Ma mai gandesc.

La revedere??? 

 


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.