Aici pe blog. Doua saptamani si ceva. Scuza este si o sa fie mereu aceeasi. Timpul. Stiu insa foarte bine, daca as fi ales sa scriu in loc sa joc mizeria aia nou instalata pe telefon, as fi avut timp pentru cate un post la fiecare jumatate de zi. Sim fucking City. Blesetmati fie “developarii” de la EA Games. Nu imi era de ajuns Clash of Clans, mi-a trebuit si asta. In sfarsit, sa revin.

Doua saptamani si ceva de liniste pe blog si aproape doua saptamani de liniste la mine in suflet. M-a vizitat soata. Parca nici pestii nu m-au mai intepat atat de tare pe cand ii curatam vartos. Parca nici fosilele nu se mai miscau atat de incet inspre mese sau inspre iesire. Si parca nici cand au plecat tarziu, nu era atat de tarziu.

Douasprezece zile de liniste, pace si bucurie. E mare lucru sa ai cu cine sa iti bei cafeaua dimineata, mare lucru sa nu te trezesti din somn singur in pat. Au trecut insa cele dousaprezece zile. S-au dus ca vantul. Timpul trece oricum, dar parca atat de rapid fug clipele placute, incat nici nu ai timp sa iti dai seama daca au fost aievea sau nu. S-a dus si sotia la finalul duzinei de zile. Am ramas iar singur sa admir ba tavanul, ba crengile alea ce le-o cules ea din copacul ala aflat pe drumul inspre Haverhill. Pisicei zicea ca sunt? Inca nu au impisicit…

Ma cam balbai, nu a avut cine sa ma bage la somn aseara, am stat ca foca navigand pe interneti. Ca doara ce era sa fac dupa ce am terminat filmul? Nu ma puteam pune la somn la ora unu… era mult prea devreme.

Sa scriu despre micile ture cu mobra? Despre accidentul aifonului si servisarea lui? Despre jucatul Sim fucking City-ului la dublu? (Ai semninte? Nu. Scaune? Da. Da-mi doua.) Despre rutina jobului? Sau poate despre vizitarea nocturna a Londrei? Nu. Nu azi. Poate nici maine. Atat pe moment. Vroiam doar sa fac prezenta aici. Nu am cheful necesar…
Until the next time…
“Blogerul” singuratic out!
Is emo.

Categories: De departe

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.