Datorita decesului prematur al magicul MG de culoare gri, deces datorat unei erori grosolane de pilotaj al autorului acestui post, s-a demarat achizitionarea unui minunat Honda Deauville NT700A, aka Dovica.

In urma multor hotarari, framantari, razgandiri si decizii am decis ca Dovica cel Negru e alesul.

2700 de lire frumoase au sarit din contul meu inspre contul vanzatorului, la fel cum Dovica a parasit vanzatorul si o poposit la mine.
70 de lire au fost bine cheltuite, inspre intarirea sigurantei. Alarma cu pager. Alte sapte kile de salam Sasesc, vreo 8 kile jumate de carnat Trandafir au fost necesare la instalarea alarmei, Dumnezau si fiul lui m-au asistat, sunt sigur. La cat le-am pomenit numele… nu puteau sta deoparte.
82 de lire au fost cheltuite pentru achizitionarea unui top box nou, cutia aia din plastic-pentru cei neinitiati intre ale motociclismului. O suma derizorie daca e sa comparam pretul de vanzare al unui top box, 330 lire.
Apoi a urmat schimbarea echipamentului, nu iti poti lua motor noi si sa te afisezi in vechiul echipament, asta si necesitatea unui echipament rezistent la apa. Pe aci, pe la noi, in Anglia, parcarile is destul de rare si drumurile cam inguste. Daca slobozeste cel de sus ploaie sfanta peste Singuraticul Calaret, pana gaseste el parcare si isi ia costumul de ploaie… E deja ud si trist. Asa deci si prin urmar: ECHIPAMENT REZISTENT LA APA!
Care se gaseste pe la toate colturile, insa e pazit.

Casca: 220, geaca: 309, pantaloni: 200, cizme: 150, manusi: 98, lire, desigur.

S-a dorit mai apoi una bucata set, sistem de comunicatie: 240. Acum, te poti intelege cu pasagerul fara a cunoaste limbajul semnelor si fara a risca sa ragusesti. Ca un plus, ascultatul melodiei preferate sau a indicatiilor aparatului gps se efectueaza foarte usor si fara fire, ieeeeei!

Toata afacera a ajuns undeva la 4000 de lire, insa mno, detin motor.
Hai vara si zile libere.
Calaretul Singuratic… fucking out!

20140531-225613-82573146.jpg

Categories: De departe

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.