Acest post se vrea a fi o nota de cheltuielilor legate de acea minunata tabla din postul anterior.
Booon, sa incepem cum e si normal, cu inceputul…
In urma achizitionarii masinutei am observat ca trapa este izolata cu silicon, iar in urma deschiderii acesteia s-a putut distinge un sunet de sfasiere. Am trecut cu vederea acest aspect si in urma unei ploi mai serioase puteam creste pesti in masina, asa o frumusete de baltoaca aveam. Asa deci si prin urmare s-a lasat cu schimbare de cheder, 55 de lire frumoase.

Mai apoi s-a lasat cu eroare pe la motor… Si tare m-am spariet. Si-am purces la cautat chestie de aia cu cablu, nu stiu ce de diagnosticare. Pam pam inca 20 de lire. In urma diagnosticarii o dat cu virgula scanteia pe la cilindru, cica.

Drept urmare, am purces la comandat bujii noi. Si apoi nu m-am incurcat am comandat direct Denso Iridium, fiecare costand numai 18 lire.

Dupa aceasta minunata schimbare m-am gandit sa ii fac si o schimbare de cauciucuri ca mno, erau cam tocite. Ajungand la flacaii de colosha, de la service, am realizat ca tre sa ii reglez si unghiul de fuga, pac pac 150 de lire.

Si cum m-am obisnuit sa schimb atatea… De ce sa nu ii trag si o innoire de ulei? Bine, ulei filtre si cred ca atat. Toata treaba asta m-o dus pe la vreo 70 de lire ca mno, numai Mobil 1 puteam sa ii dau.

Pe urma dar nu in ultimul rand s-a lasat cu o schimbare de esapament. Dar nu la service ca flacaii aceia minunati imi cereau numai 484 de lire. Iar pe ebay, iar comanda si pac pac esapamnet nou la usa. 157 de lire si vreo patru ore, douasute de injuraturi si vreo trei litri de transpiratie m-a costat treaba asta.

Si apai pe final am lasat interiorul. Interiorul nu o avut nicio vina majora, insa mie nu mi-o placut cum suna muzica. Asa ca… Boxe pe fata 70 de lire, boxe pe spate vreo 25 de lire, subwoofer in portbagaj 100 de lire si in minunat casetofon, deci inca 100 de lire.

Si uite asa ajung la un total de 819 lire, asta daca nu cumva am uitat sa includ ceva mai sus…


3 Comments

Trollul de serviciu · December 4, 2012 at 7:36 pm

Foca, esti bine? Nu stiu ce m-o apucat sa accesez acest minunat coltisor de internet si maaaaare mi-o fost surpriza sa gasesc 2 posturi. Nu mi-o venit sa cred.

Shark · December 4, 2012 at 8:03 pm

Cam offtopic comentariul dumneavoastra, dar fie. Adevarul e ca mi-am instalat wordpress pe telefon si ma plictiseam asteptand sa plece neste foci.
P. S. Ar fi o noutate daca v-as vedea mirobolantele cuvinte si pe scbv.

Trollul de serviciu · December 4, 2012 at 9:04 pm

Pe SCBv intru cel putin saptamanal. Ca nu postez… Asta-i alta poveste

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.