Sau Very Important Plătitor. Adică eu. Se pare că tranzităm ditamai criza. Nu zău! Pentru că zilele trecute îmi sună telemolecularul. Număr necunoscut ochilor mei, fix de Braşov. Bă să dea dracu’… la câte fărsuleţe am tras, mă tem că vrea vreunul, altul să mi-o tragă înapoi. Mno, răspund timid, abia şoptind:
– Da…
– Alo, bună ziua, domnul… să zicem… Shark?
– Dar desigur că da, cu ce vă pot fi de folos?
– Sunt X – uleasca de la Ardaf Asigurări!
Wtf? Parcă nu am de plătit pe la asigurări. Am de plătit, dar nu la asigurări… ce guvidu’ meu vrea asta, frate?
– Spuneţi, vă rog…
– Voiam să vă aduc la cunoştinţă că pe data de 16 luna aceasta o să vă expire asigurarea motorului.
Pfoai bă, îţi dai seama ce lipsă de clienţi duc ăştia de sună chiar şi un amărât de scuterist. Sau şi-a adus aminte că sunt băiat simpatic şi voia să mă revadă?! Oricum, am aflat că pe 6 luni am de achitat 130 lei, iar pe un an 250 de lei. Cu reducere. Nu prea am înţeles care e treaba cu reducerea vieţii.

Prin urmare, am nevoie de 600 de lei frumoşi ca să îmi iau variator, 250 de lei pentru a asigura Bestia Neagră. Şi vreo câţiva euroi ca să fac EDS marcă înregistrată. Aşa, preventiv. Nu că ar copia careva d-aci oarece. Adică ce dracu’ să copieze de pe Rahatul dă zi cu zi?

Mno, acestea fiind spuse… după o grea zi, mă rog înfrigurat la Cel de Sus să nu mă streseze vreun copchil de ăsta, că la ce stare nevrotică am, sigur doarme pe balcon în seara asta.
Somn uşor tuturor şi mă rog fierbinte la bunul nostru Iisus Hristos să fim mai buni, mai prietenoşi, mai calzi, mai iertători şi mai iubitori. Pacea Domnului fie cu voi. Vă iubesc pe toţi, fiindcă toţi suntem frumoasa creaţie a divinităţii.

Credinciosul out!
P.S. Celor ce m-au vorbit de rău le doresc să fiarbă în flăcările iadului, iar hăl urât să îi sodomizeze fără milă şi fără încetare cu extinctor de tip P6. Pentru necunoscători: Extinctorul de tip P6 este mai “potent” decât celelalte. Are o dimensiune considerabilă…
Pace!

Categories: Uncategorized

4 Comments

Pasagera · February 3, 2010 at 10:48 pm

One shot, one kill! 😛

slbz · February 3, 2010 at 10:55 pm

adixa extinctorul P6 e Cabral pe langa un chinezoi…alegeti voi care vreti sa va penetreze:)

Matrix · February 3, 2010 at 11:07 pm

offtopic: intre Cabral si Jackie Chan?
Ontopic: Stai tu linistit, asigurarea mea fiind pe firma, m-a costat 180 pe 6 luni. Si faza tare: la RCA-uri de firma nu se pune reducere! Care de altfel sa pune la toti din oficiu, daca nu ai avut “evenimente”.

Robbie · February 4, 2010 at 12:11 am

Eu cred că ai stat prea mult pe lângă slbz :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.