A apărut în telefonul meu. Cum spuneam cu aproximativ două luni în urmă, m-am mutat într-o altă zonă a Braşovului, într-o garsonieră. Garsoniera super ok, recent renovată, centrală proprie, termopane, gresie, faianţă. Ce mai, un vis! Însă… da, există şi un însă aici: mobilierul vechi. Nu am eu o problemă mare cu mobilierul vechi. Am o problemă când patul e vechi, cu arcuri sărite, care scoate tot felul de zgomote dubioase odată cu fiecare respiraţie.

Mno, se pare că proprietarii şi-au dat seama că actualii chiriaşi, adică eu şi Pasagera, nu suntem chiar nomazi şi s-au gândit să ne facă o surpriză achiziţionând un nou pat. Un vis, ce mai! Şi uite aşa a vorbit proprietara cu Pasagera, că ea ţine legătura cu proprietara, iar Pasagera i-a dat numărul meu de telefon. Urmau să vie flăcăii cu patul şi mno, să fiu acasă. Şi uite că ieri, pe la prânz aşa, îmi sună telefonul:
– Hallo, zic eu
– Alo, Shark?
– Da, ascult!
– Bună ziua, sunt doamna de la garsonieră
Mă să dea dracu’…
– Doamnă, m-am răzgândit nu mai sunt Shark, sunt domnu’ Shark.
Mno, anyway, au venit flăcăii cu patul, un dulap şi nu ştiu ce veiozieră şi le-am dus sus. Apoi o venit doamna de la garsonieră cu doi meşteri. Da, meşteri de ăia care sug o bere înainte să se apuce de treabă. Acu’ nush cât de buni sau de nebuni sunt, însă dacă nu eram prezent, am impresia că după ce asamblau componentele, le rezulta un dulap.

Mno, am pat, îs şmecher. Atât!

Doamna de la garsonieră

Domnul cu scuteru’ negru out!

Categories: Uncategorized

3 Comments

anothergxg · April 29, 2010 at 10:33 am

Avem un domn prieten comun, care cred ca s-ar indragosti de doamna de la garsoniera.
Domnia mea a fost socata ieri de intalnirea cu doamna de la garsoniera. Parerea mea e ca “old hooker” descrie cel mai bine situatia.

Shark · April 29, 2010 at 10:39 am

Aşa stimate domn, am uitat să dezvălui doamnelor şi domnilor care cetesc p’acia că dumneata preastimabile mi-ai dat o prea binevenită mână de maxi-ajutor. Maxi-mulţumesc pe această cale domniei tale.
Cât despre domnia sa prietenul comun, de când a pătruns în preasfânta biserică şi i-a dat domnul popă să soarbă din sângele of course Domnului, se pare că s-a cuminţit şi curăţat de pornirile animalice de care dădea dovadă la vederea aşa numitelor doamne MHLF-uri. Doamne ajută!

slbz · April 29, 2010 at 2:41 pm

🙂 LOL, vreau poze cu milf-ul ala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.