De-a lungul timpului, am adunat câteva sentimente şi câteva gânduri bune la adresa acestei societăţi care se ocupă cu transportul de călători din ăştia navetişti. În câţiva anişori, am interacţionat destul de mult cu această firmă, mă rog, cu serviciile ei deosebite. Şi când mă gândesc la serviciile prestate de angajaţii ei, toată fiinţa mea freamătă, tot corpul meu vrea să strige cel mai mare HUOOO posibil. Pentru că e de huiduit o aşa firmă.

Refuz să cred că un şofer nu ştie că are de parcurs câţiva kilometri şi că nu a ştiut că trebuie să îşi alimenteze căcatul ăla prost încălzit supranumit şi autobuz. Nu ar fi o problemă alimentarea asta dacă nu ar trebui să ocolească. Însă ei nu au probleme sau mustrări de conştiinţă, de parcă noi ar trebui să le mulţumim frumos că ne transportă, ca şi cum nu ar presta aceste servicii pe banii noştri, ai călătorilor. Aşa că te urci la 7:55 în aşa-zisul autobuz, pleacă cu 5 minute întârziere, adică la 8:05, realizezi că trebuie alimentat în momentul în care vireaza la stânga pe Hărmanului în loc să meargă înainte pe Vlahuţă. Mno, cum dracu’ de nu a alimentat înainte? Credea că noi, călătorii, vrem să vedem Triajul la 8 dimineaţa? Ei bine, nu, cel puţin eu nu. Multă sex oral şoferului.

Refuz să cred că orice birjar dobitoc are dreptul să conducă un autobuz plin de oameni. Sau oare la angajarea în această mirobolantă firmă nu e nevoie să deţii prea multă inteligenţă sau prea multă experienţă? Cum pana mea pot să dea ăia ditamai autobuzul unui idiot care habar nu are cum se intră şi cum se iese din sensul giratoriu? Chiar astăzi am văzut o faza extraordinară. Dobitocul a intrat pe prima bandă în sens şi, fiindu-i lene să tragă de căcatul ăla de colac, a fost cât pe ce să urce o maşină în mijlocul sensului. La vară de-al dracu’ o să merg lângă autobuz prin sens. Să dea dracu’ să mă jeneze sau să uite să tragă de volan. La prima staţie, scot şoferul în pumni şi şuturi din autobuz. Again, multă sex oral!

Şi dacă tot înjurăm compania…
Acum ceva vreme, am cumpărat câteva abonamente pentru angajaţii firmei la care activez. Cum-necum, am reuşit să rătăcesc unul dintre abonamente. M-am deplasat la locul de “întocmire” a abonamentelor, am relatat întâmplarea şi am întrebat frumos dacă mi se poate elibera o copie a acestui abonament. Totuşi nu aveam 100 de lei de aruncat. După ce m-au alergat de la un sediu la altul şi de la un angajat la altul, unul mai şmecher şi mai îmbâcsit ca altul (parcă jucam într-un film comunist românesc: Ce vrei, bă? Da’ cum adică bă?! pe tonul ăla infect), au ajuns la concluzia că trebuie să îl caut pe patron, să îi povestesc întâmplarea şi să îi cer lui o copie. Patronul urma să mănânce la ora x în locul y, deci acolo trebuia să merg. Bineînţeles că mi-am bagat picioarele în ea de treabă şi m-am dus la scorpia aia de la abonamente să mai fac unul, pe banii mei. Cea mai tare fază ever a urmat în momentul în care am cerut factură pe al doilea abonament. Scorpia zice că nu poate să îmi dea factură pe abonament fiindcă mai există una pe acelaşi abonament. Am întrebat-o dacă e sigură că trebuie să plătesc pentru acelaşi abonament a doua oară. S-a gândit preţ de o secundă şi început să scrie factura. Din cauza neatenţiei, am scos în jur de 100 lei din propriul buzunar. My bad, sunt un tăntălău şi am pierdut rahatul ăla de hârtie, însă oricine îţi poate da o copie după ceva plătit o dată. Tot multă sex oral.

Mai avem de dat sex oral, eu şi ceilalţi călători, acestei companii deosebite, pentru fiecare cursă anulată din cauza ninsorii. Lol, se putea circula pe traseu, însă erau blocaje şi ei nu circulau, jet! De asemenea, pentru preţul foarte mare (5,5 lei pentru 25 de kilometri e cam mult, însă dacă ai monopol, faci ce vrei) şi pentru toţi soferii ăia care ştiu doar să bruscheze pedalele. Dacă nu eşti ţintuit de scaun înseamnă că eşti pe cale să îţi iei zborul din el. Şi nu în ultimul rând, pentru toate întârzierile.

Călătorul sictirit out.


3 Comments

Robbie · January 16, 2010 at 7:54 pm

Are rost să spun că de multe ori este la fel şi cu transportul in comun? >:)
Aştept vara ca să putem da sex oral şoferilor proşti întâlniţi în giratoriu.

Robbie · January 16, 2010 at 7:56 pm

*multă sex oral – am uitat să accentuez ideea:))

anothergxg · January 17, 2010 at 5:32 pm

Ti-ai pus word filter mah? Nu pot scrie MUIE ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.