Helău, helău. Fără versuri azi, că nu pot compune cu stomacul gol, iar gândul că ploaia deasă îmi va fi alături până acasă îmi cam taie pofta de mâncare.

Am şi eu o problemă. O mică nelămurire. Foarte mică… La ce dracu’ folosesc unii sau alţii prescurtări atunci când comentează la o poză, gând, idee sau orice altceva pe facebook. Adică pana mea, dacă tot te apuci să tastezi acolo ceva, la ce dracu’ ţi-e lene să mâzgăleşti tot cuvântul? Eşti conştient că e free of charge, adică moca şi că nu eşti taxat la literă. La ce bun comentariul “E f frum poza u”? Las-o bă dracu’ dă treabă… Am mai văzut pe forumuri şi chiar pe unele bloguri cum se foloseau prescurtări. Bă, dacă tot ai pierdut cinci minute să te gândeşti ce să tastezi acolo, sau mă rog, poate nu te-ai gândit, dar totuşi mâzgăleşti ceva… scrie dracului tot. Mai nou se reciclează şi spaţiul alb din comentarii, nu doar hârtia. Sau ţi-e prea lene ca să scrii complet? Atunci nu mai scrie nimic.

Asta ar fi una dintre nelămuririle mele. A doua nelămurire legată de facebook and co. e următoarea:

La ce mama dracului îmi dau toţi necunoscuţii invite? Au ieşit la colecţionat friends? Oare se dă vreun premiu? Cei ce strâng 1000 de prieteni primesc o gumă Orbit? What dă fac? Chiar a devenit stresant să dau atâtea ignore-uri. Adică sunt chiar încântat de site. Am descoperit cu plăcere o grămadă de persoane de a căror existenţă uitasem cu desăvârşire. Ruşine mie. Chiar am fost bucuros când am dat de profilurile lor sau când aşteptau cuminţi confirmarea. Însă ceilalţi, aceia de care nu am auzit în viaţa mea, a căror nume nu îl recunosc şi nu l-am cunoscut vreodată o să primească de la mine doar un click pe butonul alb cu negru, butonul de ignore. Nu am cont pe facebook ca să îmi fac prieteni noi. Ăia se fac in real fucking life. Părerea mea…

Până la noi subiecte, pup la u.

Plus o poză care imită coborârea mea de la muncă.

Ploaia mamei...


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.