Cum ziceam într-un post mai vechi, când mă plictisesc, mă apucă gătitul. Ceea ce s-a întâmplat ieri. Cum stăteam eu ca foca şi mă plictiseam acasă, după vreo două filme aşa, m-a lovit în ceafă o idee creaţă: “Ce ar fi dacă aş face pui cu susan?” În molul din gară îşi fac veacul nişte chinezi din Ungaria, mă rog, i-am auzit vorbind maghiară. Au ei acolo un stand cu potoale de astea made in Romania de chinezi unguri. Care e bune toate! Da e scumpe :D. Mă rog, ideea mea era să pregătesc un pui cu susan acoperit în miere. Aşa că am purces la… SHOPPING!!! Bon, am achiziţionat de toate alea, însă am uitat să iau un ketchup. Nu e bai, mi-am zis, am acasă. Acasă aveam însă un Tomi superhot, de ăla negru ca smoala şi picant de nu se atinge oricine de el. Iniţial m-am gândit că o combinaţie între miere şi ketchupul picant o sa fie senzaţională. Nu a prea fost.

În sfârşit, după ce am tranşat eu cu supercuţitele alea bengoase şi ascuţicioase, am plecat după Pasageră. Ca o vită care sunt, am plecat după Pasageră fără cască. Aşa că, după ce am cules Pasagera de pe plantaţie, i-am dat casca mea şi am mers fără. Da, ştiu, aşa ceva nu se face. Ştiu, însă am mers foarte încet şi am stat cu ochii în şapte. NOT.

Am ajuns cu Pasagera acasă şi, după ce s-a crucit de mulţimea de bucăţele din oală, am demarat operaţiunea “puiu’ şi susanu’ ” nu Şuşanu (regretatul manelist). După lupte milenare, am dat cu sosul creat şi am aruncat aşa în greaţă nişte susan peste sosul ăla. Mno, ne-am luat să şi halim, era interesant. Picantul cu dulcele nu fac însă casă prea bună. Receptorii de pe limba mea nu ştiau dacă e picant sau dulce şi mi-au indus în eroare creierul. În mare, a fost ok. Nu o sa mai repetăm însă figura pentru că s-au cam lipit iar alea de castron. Nu ştiu cum o să dau gata restul de pui, în cazul în care nu am daltă acasă :)).

Mno, aşa cum mi-am obişnuit cititorii, trântesc niscaiva poze din timpul şi după facere. Băleală plăcută.

P.S. Te oftici, copchile? :))

Categories: Uncategorized

3 Comments

Carmen · March 19, 2010 at 4:02 pm

http://www.tastespotting.com/ am dat peste site-ul asta si am gasit si reteta mancarii facute de voi 😛
Yam Yam

Robbie · March 20, 2010 at 11:00 pm

Da ma oftic 🙂 altceva?:))
Sti, defapt presimteam ca nu ai ketchup dulce si deaia n-am venit >:)

slbz · March 22, 2010 at 5:27 am

belsug again?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.