Mno, azi aş vrea să postez explicaţia cuvântului “Ciobănească”. “Ciobănească” este egal cu o activitate legală sau mai puţin, ca la stână, cum ar fi acţiunea premergătoare mulsului oilor, bulucul oilor spre strungă. Mno, aş putea spune că am avut ieri o zi ciobănească la câţi s-au îmbulzit la hotel să ia camere. Se pare că ninsoarea atrage clienţi şi am avut niscaiva activitate. O ciobanească se mai poate numi şi o activitate de dezumflare a roţilor acelor maşini care au fost parcate în parcarea privată. Chiar şi această parcare poate fi numita ciobănească, zic eu. Au mai fost câteva cazuri de activităţi din astea ciobăneşti, însă pe multe le-am cam uitat.

Bun, acum să trecem la partea aia în care eu, fost fumător, mă dau mare că m-am lăsat de fumat, aşa, numai ca să moara “duşmanii“. Mno, şi se face că de când m-am lăsat de fumat, adică de 17 zile, nu mai cheltui atât de mult şi pot să îmi permit un pic de lux, ce pana mea… Aşa că m-am gândit să dedic un pic mai multă atenţie corpului meu. Am reuşit să transform unele momente ale zilei în cele mai frumoase şi mai dorite clipe. Acum îmi doresc să pierd cât mai mult timp folosind ultima achiziţie. Această achiziţie ar trebui transportată până la muncă în vederea “îndulcirii” zilelor de muncă. Dar să încetez cu suspansul, noua mea achiziţie este acest mirobolant produs! Cât de mult mă bucur că am reuşit să îl achiziţionez, cât de fericit este posteriorul meu în urma folosirii produsului!

Trebuie să precizez că faptele scrise mai sus sunt un bullshit total. Pentru cheful meu de muncă, şi două camere înseamnă mult… şi pur şi simplu nu ştiam cum să scriu ca am dat 18 lei pe 10 hârtii igienice…

Mno, sensitivul out!

Categories: Uncategorized

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.