Astăzi o să scriu despre prostia made in România, un subiect interminabil. O să încep cu un deosebit exemplar, un exemplar des pomenit de mine pe acest blog de shit. Mno, am deosebita plăcere să vă prezint… şoferul de autobuz! Un nemaipomenit exemplar. Cu o vârstă între 30 şi 35 de ani, probabil căsătorit, probabil tată a vreunui nefericit copil.

Am văzut mulţi şoferi de autobuz puţin plecaţi de acasă. Acţiunile ăstuia au depăşit recordurile de prostie înregistrate până astăzi. Avea un stil de a ieşi din staţie nemaipomenit. Nu ştiu ce reguli de circulaţie respecta, însă sigur nu erau cele în vigoare. Sigur l-au claxonat şi înjurat doar în cursa de astăzi cel puţin 20 de persoane pentru că ieşea din staţie direct în faţa conservelor de pe DN. Fără nicio jenă, ca la stână, frate. Când am coborât am şi înţeles de ce nu ceda trecerea sau de ce nu aştepta cuminte în staţie, până avea dreptul să iasă de acolo. Avea contract cu Doamne-Doamne, iar dulapul pe care îl conducea era protejat de lumina sfântă a Domnului Iisus. Autobuzul era supranumit şi Maşina Luminii, iar şoferul presupun că era supranumit Cârmaciul credincios şi supus, cred.

Continui postarea de astăzi cu o deosebită plăcere. Pentru că o să tastez despre un coleg de-al meu, un domn trecut bine de prima tinereţe, cu toate că acest lucru nu se vede, el fiind foarte sportiv. Dar să expun şi motivul pentru care îl prezint astăzi pe Every Day Shit. Nu putem să nu îi observăm pe cei care vor să iasă în faţă, să fie în centrul atenţiei tot timpul. Chiar dacă e greu de crezut, colegul meu, datorită reuşitelor lui extraordinare, a fost înscris automat la un Campionat Mondial. De urecheling şi curling.

Povesteam cum patronii sunt cu ochii pe noi, verificându-ne tot şi toate. Acum am şi aflat de ce. Au fost patronii la o radiografie şi a fost observată limba colegului nostru undeva în intestinul gros. Da, ştiu cum sună ce am scris eu aici. Însă ştiu şi cum e să fii verificat până la piele din cauza unui moş cu vise de mărire şi conducere. Vreau să îi dedic infectului versul următor: “Îţi lingi în cur şeful ca să ajungi un şef mai mic? Dă-te în gâtul mă-tii!” Acolo să te duci stimate coleg, dar prin cur să intri. Vreau să le dedic tuturor lingăilor de ochi maro hemoroizi gingivali şi fie ca într-o altă viaţă să fiţi plante. La propriu. Ca să puteţi deveni un extraordinar chilot. Aşa veţi putea deveni de nedespărţit de orificiul căruia îi acordaţi atâta atenţie.

Ataşez poza cu dulapul luminii şi mă întorc la treburile mele.
Sictiritul out…

Lumina din lumina...

Lumină din lumină...

Mno fucking update: Dacă pe o uşă scrie mare: DEFECT… ea funcţionează? La mea de vaci imbecile…

Categories: Uncategorized

3 Comments

Robbie · January 28, 2010 at 1:47 pm

Autobuzu luminii? ai grija sa nu va duca spre “lumina” candva :))
Cat despre lins…poate omului ii plac hemoroizii :))

anothergxg · January 28, 2010 at 6:31 pm

legat de update:
ce sa functioneze? usa, sau ce e dupa usa?

slbz · January 28, 2010 at 6:41 pm

ce avalansa de cuvinte….oh la la!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.