Se făcea că jucam DotA. Ca de obicei în ultimul timp. Şi se făcea că intrasem într-un un joc pe internet. Jocul acela fusese creat de un individ din Lituania. Mno, după startul jocului, eu am tastat o comandă care nu prea era valabilă în jocul creat de individ. El vede ce tastez eu şi mă corectează astfel: “Hei fag, is another game, your command is wrong”. Eu nu voiam să încep un show şi am replicat doar atât: “Ok, my bad. Sorry mister fag.”
Atunci, flăcăul acesta tastează un /fromall şi vede ţara de unde joc eu. Apoi a scris: “Ah, Romania… gypsy.”

Ei bine, nu mă las călcat pe cap, însă în situaţia dată, chiar nu aveam ce replică să îi mai dau. Să îi spun că de fapt eu nu sunt ţigan şi că greşeşte? Să îi spun că ce? E de cacao. Ştiam că prin Italia şi Spania ne-am făcut de cacao şi ne-a făcut de cacao câte un individ de origine rromă, adică of course ţigan. Însă ce dracu’ am făcut în Lituania? Nu că ar fi trebuit să facem ceva. Am mai scris doar: ” No comment”, el a râs şi am rămas cu un gust amar.

De căcat toată treaba asta. E foarte frumos că suntem asociaţi cu leprele alea care dau în cap şi violează. Cu rebuturile alea care ştiu să cerşească şi să fure. E ca dracu’ să fii asociat cu ăştia la orice pas şi oriunde. Închei acest post şi adaug un link spre un alt post de-al meu. Nu mi-am schimbat părerea. Click aici!

Categories: Default

1 Comment

Robbie · May 24, 2010 at 10:52 am

Mda, trist dar adevărat. De ce nu a trăit Hitler vreo 2 ani mai mult? 8->

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.