Ieri am fost liber şi, după ce am dat o tură pe la Praktiker, de unde mi-am luat o super trusă de scule, şi după ce era să mă violeze unu’ cu un Opel Corsa, am plecat la mini plimbare spre Întorsura Buzăului. Nu mai fusesem de mult pe la rude şi aşa e frumos, să le fac o vizită. Până pe Predeluţ am fost însoţit de Gxg, care o venit călare pe al lui cazan scuter roşu. Ne-am oprit acolo la o bârfă mică şi eu am pornit spre rude. El s-a întors la Braşov, cică trebuia să facă prezenţa la muncă.

Am ajuns fără alte complicaţii la ai mei şi am stat vreo câteva ore să sporovăim ca bătrânii. Am vorbit şi cu unchiul meu şi o să îmi fabrice un suport pentru un topcase. Aş vrea ceva mai mult spaţiu de stocare pe scuterul negru.

Am plecat spre casă şi, după ce am ajuns în Braşov, m-am mai învârtit pe ici pe colea. Am ajuns şi acasă şi am şi dormit.
M-am trezit şi, după ce m-am primenit, am coborât la mobră. I-am pus ulei, am încălzit motorul şi am plecat spre muncă. De abia viram şi m-am speriat că am bubuit direcţia. Însă se pare că aveam doar 0.2 atmosfere în roata de pe faţă. Am umflat-o şi am şters-o spre sapă. Trebuie să fac un semn: am urcat cu o viteză foarte mică, cea mai mare fiind de 85 de km la oră. Pe criza asta, nu mai am de completat ulei şi de făcut plinuri la greu. Rămâne de observat roata faţă. Dacă îmi lasă aer până mâine, e clar: cineva mă iubeşte şi a ţinut să îmi facă o surpriză. Dacă e aşa, o să vorbesc cu nenea de pe Autobuzul Luminii să îi pună o vorbă bună la Hăl de Sus. O să îmi distrug “prietenul” panagiu prin Credinţă.

Mno, credinciosul out!

Categories: Plimbari

6 Comments

anothergxg · February 25, 2010 at 11:48 am

ai uitat sa precizezi ca ti-ai luat atza si ac, plus banda reflectorizanta si candva, dupa 4, te-ai intalnit cu slbz si mi-ai lipit un patratel reflectorizant pe topcase.

Shark · February 25, 2010 at 12:09 pm

Păi cu ce crezi că ţi-a facut Slbz parbrizul? Cu ac şi aţă… :)). Ţi-am pus pătraţelul ăla ca să fii mai vizibil bă invizibilule!. Mno pace.

slbz · February 25, 2010 at 10:58 pm

lol

slbz · February 25, 2010 at 10:59 pm

http://www.youtube.com/watch?v=RpHAeaTuLys

slbz · February 25, 2010 at 11:06 pm

Batranul cocos ii face instructia celui tanar:
-Poti sa ai toate gainile in afara de Berta ! Ea imi apartine mie …
Tanarul foarte infumurat spune :
-In nici un caz ! Le vreau pe toate !
-Atunci hai sa facem un raliu in jurul curtii. Cine va castiga va avea toate gainile.
Amandoi o iau la goana. Cocosul batran alearga ceva mai in fata, dar cel tanar il ajunge usor din urma…
Se aude o impuscatura si cocosul tanar cade mort…
-Interesant, zice taranul, al treilea cocos homosexual pe saptamana asta

Cheta pentru Burgman » Una scurta · February 25, 2010 at 12:26 pm

[…] tura scurta pana la granitza cu judetul Covasna, alaturi de Foca. Ce nu apare in poza e un logan alb cu girofar, caruia nu i-am dat prioritate de dreapta si pe care […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.