Pe o vreme în care majoritatea câinilor refuză cu încăpăţânare să părăsească protecţia şi căldura casei, două foci cu mari cojones („mari cojones” e invers proporţional cu normalitatea gândurilor lor) au hotărât să se plimbe prin frumoasa urbe din centrul ţărişoarei noastre, Braşov. Şi unde te-ai putea plimba în Braşov, dacă nu până la Belvedere? Aşa că, după ce s-au îmbărbătat reciproc şi după ce şi-au spus că nu e dracu’ atât de negru şi în jur atât de alb,  aceste două foci au pornit spre Belvedere. Unde au şi ajuns câteva zeci de minute mai târziu. S-au felicitat una pe alta, una a vorbit la telefon ca de obicei, cealaltă a făcut poze, ca de obicei, iar apoi au plecat spre casă.

Au ajuns în Braşov şi s-au îndreptat spre copca focii cu scuter negru. Ajunşi acolo, au purces la cumpărături şi şi-au pregătit ceva de-ale gurii. Nu peşte. Se ştie că focile mănâncă şi frigărui de pui.

Mno, o fo fain, însă am uitat să trag în poză preparatele, că aşa era frumos. După plecarea focii şi a prietenei sale, am băgat duş si somn de voie; eram rupt.

Atât de odihnit ca în dimineaţa asta nu m-am mai trezit de mult. Am avut parte de un somn revergorant, pardon revigorant. M-am primenit, am urmărit ştirile în vederea aflării viitorului şi când zic viitorului, mă refer la starea acestei minunate vremi. Apoi m-am îmbrăcat şi am plecat spre scutăr.

În timp ce îl dehusam, vine un nene lângă mine. Admiră scuterul, cred, apoi se uită la mine şi îmi spune: „Domnule! Parchează dacă vrei de azi înainte uite în locul ăla de parcare, nu o mai lăsa aici pe trotuar, poate ţi-o zgârie vreun netrebnic.” Foarte frumos din partea domnului. Uite că mai există şi români de treabă!

Urcând spre Predeal, aşa încetişor, am descoperit că drumul era al dracului de alunecos şi că unii conservari nu au ştiut asta, deci au reuşit să îşi proptească conservele mai mici sau mai mari în parapet sau unele în altele.

Acum sap cu drag şi spor din părţi… O zi faină tuturor! Pace!

Categories: Uncategorized

6 Comments

Bassu86 · March 16, 2010 at 11:31 am

Nu sunteti normali.

Shark · March 16, 2010 at 12:34 pm

Ştim şi suntem mândri de noi!

Robbie · March 16, 2010 at 1:50 pm

CSBV- Crazy and Super Boys from brasoV 😛
Mai trebuie sa lucrez la ea dar sper ca intelegi ideea per general !

Carmen · March 16, 2010 at 3:09 pm

Mmmmm, mancarea a fost foarte buna! 🙂

anothergxg · March 16, 2010 at 6:40 pm

o fo’ fain mah!

Pasagera · March 16, 2010 at 8:16 pm

Dacă mă uit cu atenţie în oglindă, o să văd exact unde se află mâncarea de aseară. 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.