Am avut o zi plină ieri. Ieşind de la muncă, am dat fuga spre Trei Brazi să fac câteva poze cu muntele. Am ajuns în Trei Brazi puţin cam murat. Se pare că drumul ăla nu ştia că a venit vara şi nu renunţase în totalitate la zăpadă, iar pe alocuri o chestie puţin cam alunecoasă. Am plecat eu puţin nervos, am băgat niscaiva depăşiri la repezeală, însă când am simţit că spatele are o voinţă proprie, m-am liniştit brusc. Oricum, am ajuns şi am făcut câteva poze interesante.

Pe urmă am plecat spre Braşov. Pe drum m-am întâlnit cu un grup de scuterişti. I-am văzut traşi pe dreapta într-o parcare. Am oprit lângă ei şi am observat că meştereau ceva la unul dintre scutere. Se pare că făcea figuri. Când am văzut numerele lor, de Bucureşti, mi-a picat faţa. Când mi-au zis de unde vin, am încremenit. Plecaseră din Bucureşti, trecuseră prin Vălenii de Munte, prin Siriu şi au ajuns aici, unde unul dintre scutere nu mai voia să meargă. Jos pălăria. Am toată admiraţia pentru ei, eu nu aş face atâta drum cu un scuter de 50 de cmc. Totuşi… e al dracului de mult.

După ce au şurubărit ei la mobră, au pornit-o şi au constatat că problema lor era una gravă. Se întâmplase ceva pe la ambielajul scuterului şi nu era o reparaţie pe care o poţi face pe marginea drumului. Din păcate, în ziua de Paşte nu aveam unde să îi îndrum, chiar dacă ştiam mecanici în zonă. Am putut să îi ajut doar cu un pix cu care au scris pe o foaie “BUC”, sperând să oprească o dubă care ar fi putut transporta plasticul până la Bucureşti. Am plecat, trebuia să mă întâlnesc cu cineva în Braşov. Mi-a părut rău să îi las aşa, fără un ajutor, dar nu prea aveam ce face.

Am plecat spre Braşov, am ajuns acasă şi, după ce am lăsat laptopul acas’, am plecat spre Slipknot. Am luat ceva de la cineva (secret) şi ne-am întors la mine, unde am filmat ceea ce va fi un nou spot de conştientizare pentru conservari şi conservăriţe, legat de existenţa scuteriştilor în trafic. Când ne-am plictisit de filmat, am convocat tăţi scuteriştii disponibili la un Cola şi o idee în Livadă. S-au prezentat Matrix însoţit de soţie şi Copchilu’. Am discutat, ne-am mai plimbat, pe urmă am tras în câteva cadre scutărul negru; de fapt, pe toţi ne-a tras pe film domnu’ Matrix.

A apărut şi Gxg însoţit de Carmen şi am mai dat o tură prin Braşov. Pe seară am fost să mâncăm. După îndelungi căutări, am reuşit să mâncăm la Ando’s. Era închis pe la alte localuri frecventate de noi. După ce am mâncat acolo, am plecat spre casă. Pe drum, Slipknot mi-a implantat o idee creaţă. Să merem la Siriu. La 23.30 am plecat spre Siriu. Da, ştiu, nu suntem normali. Drumul a fost ok, însă m-am rugat în sinea mea să nu păţesc vreo nepăţită. Am văzut cel mult 30 de maşini pe drum aseară, aşa că… nu prea ar fi avut cine să ne dea o mână de ajutor în cazul în care ce ştiu eu… Să nu se înţeleagă cumva că eu cred că românii sunt săritori. Nu a fost cazul, totul a decurs ok. Am ajuns şi ne-am întors fără evenimente. Trebuie însă să îi înjur pe toţi idioţii care nu au auzit de fază scurtă. Nu pot să nu mă abţin…

Am ajuns acasă în jur de ora 2:00. Am făcut baie şi m-am prăbuşit în pat. M-am trezit ca un puturos care sunt la 11:00. Bună dimineaţa!

Acum o şterg iar pe undeva. Asfalt uscat!

Update: m-a sunat unul dintre flăcăii cu scuterele şi mi-a spus că au ajuns în regulă în Bucureşti, după ce au urcat mobra defectă în tren.

Pace maximă! Maximă am zis!

Categories: Uncategorized

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.