Nu am chef de nimic. Dar de nimic! Pentru că ieri am avut un mini party care a culminat cu un pocăr. Ca şi participanţi am avut onoarea, eu şi Pasagera mea, să găzduim nişte membri de vază ai CSBv-ului, Matrix, soţia lui şi Copchilu’ nostru. Mno, după ce am exterminat câteva serii de cartofi prăjiţi şi câţiva mititei, am purces la amestecatul cărţilor şi la împărţirea jetoanelor.

Am avut parte de un joc bun, de glume minunate asezonate cu bere şi vin. Sper că nu am deranjat vecinii cu manelele mele infecte. După ce am terminat jocul, bănuind că al nostru Copchil a câştigat deoarece avea cele mai multe jetoane (trebuie să ne reamintim cum a intrat el în posesia atâtor jetoane :D) şi după ce invitaţii s-au săturat de feţele şi de glumele noastre, alegând să plece, am tras un duş şi am băgat somn de voie.

M-am trezit şi, după ce m-am primenit şi am încercat să schimb nişte fermoare, am tirat spre muncă. Bineînţeles că drumul nu putea decurge fără incidente şi mi-a tăiat un animal, ce avea vehiculul înmatriculat în Bucureşti, calea. În cel mai frumos mod posibil. Cum mergeam eu falnic spre Predeal, văd boul cum ajunge în sensul giratoriu. Voia să intre din dreapta mea. Mă uit la bou şi văd că opreşte. Nu reduc fiindcă oprise. Apoi boul vede mobra sau nu vede, nu ştiu… Însă iese ca un animal prost care e, la 20 de metri în faţa mea. Eu mă deplasam cu viteza legală în localitate, adică vreo 70 de kilometri la oră. Trag de frâne ca un disperat, ochii mi se injectează, dinţii mi se încleştează, iar gândurile mi se înnegresc. Falnicul scuter negru, incredibil, pierde aderenţa, iar proaspătul cauciuc de pe spate scoate un strigăt înfiorător. Mă îndreptam spre conserva condusă de un bou retardat cu viteză şi însoţit de plânsul cauciucului. Cu puţin noroc, virez puţin stânga şi evit boul trecând prin spatele lui. L-am claxonat pe animal şi i-am arătat semnul internaţional al bucuriei şi respectului. I-am plănuit rapid în gând moartea în zece moduri foarte diferite şi foarte violente. Sper să păţeşti şi tu la fel, bă retardat de Bucureşti, însă ăla care îţi taie calea să fie la bordul unui autocamion care să cântărească numai vreo 30 de tone. Şi sper să te caci pe tine de frică, chiorule!

Închei acest post aici. Somnorilă out!

P.S. Conservarilor, să ştiţi că încep să mă satur de toate căcaturile pe care mi le faceţi…

Categories: Uncategorized

5 Comments

Robbie · March 14, 2010 at 3:39 pm

Prea tare pocărul ăla de aseară! Trebuie să mai repetăm figura
Cât despre conservari (mai ales cei de Bucureşti) multă sex oral :))
(cine ştie, cunoaşte)

Pasagera · March 14, 2010 at 5:56 pm

A, e bine, înseamnă că l-au primit părinţii acasă pe Robbie. 😛

matrix · March 14, 2010 at 8:51 pm

Sarumana, au fost niste mici fantastici!

slbz · March 15, 2010 at 11:17 pm

belsug :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.