Bună ziua şi bine m-aţi găsit. Începând cu această călduroasă zi, m-am mutat cu tot cu posturi, comentarii şi Pasageră aicişa. Am auzit că e mai călduţ şi, cum mie nu îmi place frigul, m-am gândit să tirez de pe frigurosul 250cc. Totuşi trebuie să îi fiu recunoscător; mi-a găzduit tâmpeniile şi a rezistat fără sa cedeze inepţiilor scrise pe el. După ce, timp de mai bine de un an, am scris o grămadă de măgării, m-am gândit că nu am terminat măgăriile, aşa că o să continui. Am încălecat pe o şa, am cumpărat domeniu şi l-am lăsat pe nea Alex, zidarul, să construiască cu mistria lui informatică o căsuţă mititică şi serioasă, ca mine aşa (dacă o căsuţă de ciment nu îmi permit, măcar una din biţi).

După ce a construit căsuţa, nea Alex a chemat flota cargo, aşa cum zicea AnotherGxg. După ce a încărcat tot ce se găsea pe frigurosul 250cc, a aranjat toată marfa aici în acest frumos locşor. După ce a aranjat şi marfa, a rulat niscaiva teste şi a zis că totul face ceea ce trebuie să facă şi că putem începe ostilităţile (prin ostilităţi înţeleg exprimarea dragostei către preaodioşii conservari, către cocalarii din frumoasa Românică şi, bineînţeles, exprimarea recunoştinţei şi a respectului faţă de indivizii aflaţi la cârma acestor sărace meleaguri bogate).

Aşa că am dat cu sticla de şampanie în monitor şi am jurat să propovăduiesc în continuare iubirea între noi, cei pe două roţi, şi ei, conservarii. Am mai jurat să îi oripilez în continuare pe cei ce “îndrăznesc” să îmi calce pragul, cu aceleaşi de rahat rahaturi în versuri, încercând, totodată, să le smulg un zâmbet, aici, în ţara în care mai poţi zâmbi poate doar în vise.

Mai multe cuvinte nu am găsit, asta poate pentru că genele mele nu au făcut destul contact. Închei aici această tentativă de introducere cu clasica urare: Asfalt uscat!

Iar pentru cei ce nu mă cunosc, m-am gândit să uploadez o poză cu mine, pentru că a început să îmi placă să ies în evidenţă şi chiar ador să fiu cunoscut.

Shark

Pentru cei ce se plictisesc şi cred că părerea lor contează. Da, părerea voastra contează

[polldaddy poll=”2979096″] [polldaddy poll=”2979125″]

Părerea voastră contează dacă nu e diferită de a mea!
Pace!

Categories: Uncategorized

3 Comments

Pasagera · April 1, 2010 at 12:00 am

Să stăpâneşti sănătos noua căsuţă, s-o aeriseşti des şi să cureţi pânzele de păianjen. Spor la treabă!

(pe cine crezi că păcăleşti cu sticla de şampanie, ai? de parcă noi n-am şti cu ce ai dat, de fapt, în calculator! :P)

flori saigau · April 1, 2010 at 8:53 am

sa-ti stapanesti “casuta” sanatos ! iti doresc sa poti sa-ti faci si din “ciment” una dar crede-ma , din beton ar fi cel mai bine(ca doar lucrez in domeniu si ma pricep al naibii de tare incat eu mi-am facut-o din lemn)

Robbie · April 1, 2010 at 1:24 pm

Frumoasă căsuţă! La cât mai multe posturi, câţi mai mulţi kilometri (care sper că vor fi cu asfalt uscat şi bun şi lipsit de proşti deaştia periculoşi)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.