În situaţia în care ai făcut muci un laptop şi nu îl mai poţi folosi până nu îi cumperi hard, cât de tare trebuie să te enervezi pe laptopul de la sapă, astfel ca lovitura pe care o să i-o aplici să nu fie sancţionată?
Mno, dacă scapă nebubuit Inspironu’ vieţii, ar trebui să dea o bere şi să îmi rămână profund recunoscător. Până la momentul adevărului, însă, am alte alea de rezolvat. Iar vin patronii, am impresia că sunt un bun povestitor şi îi vrăjesc cu farmecul meu de narator.
Şi are şi omu’ care mă schimbă nuş’ ce problemă de rezolvat. Era ceva legat de scaun, dar nu mai ştiu exact ce…
Aaa da, avea cur(suri) de dimineaţă. Mno, las’ că stau… nu mă grăbesc nicăieri… Soare e, însă asfaltul ală uscat se ascunde sub stratul alb şi pufos. Aşa că bazaţi-vă pe mine – dacă mă gândesc mai bine, la cât timp liber am, m-aş putea închiria pentru a rezolva diferite probleme.
Cam atât de pe front.
Foca muncitoare fucking out…

Update:
Mno, se pare că s-au mai liniştit patronii. Mă gândesc la motivul care i-a liniştit… Oare să fie din cauza tuningului pantofilor mei? Au cam cedat şi mno, cum e criză mare… în loc de unii noi, mai bine un piculeţ de lipici. Şi sunt chiar mai frumoşi acum. Asta una. A doua, e soare şi frig… Mă duc să îmi caut pantofi că mă râd în pana mea clienţii. Stai că nu am cu ce…
Şi acum mass, că tot sunt la modă : “Ajută un biet angajat să îşi împlinească visul, ajută-l să îşi cumpere o pereche de pantofi. Mai multe detalii în sectiunea: Dă-mi.” :)).
Lipitul out…

Marca sĂRMANII

Marca sĂRMANI

Update 2: Mă gândesc la nişte pantofi din piele de vită. Am înţeles că sunt mai rezistenţi, vitele având pielea mai groasă. Acum nedumerirea mea e următoarea: cum belesc eu o soaţă de patron?

Categories: Uncategorized

3 Comments

Robbie · January 5, 2010 at 8:14 pm

Bună asta cu soaţa de patron :))

matrix · January 6, 2010 at 11:01 am

Daca nu gasesti de vita, e bon si de bou. In cazul asta iti ofer patronul meu.

Pasagera · January 6, 2010 at 11:13 am

Păi daca e aşa, înseamnă că ai de unde alege! Îţi pot oferi şi eu vită, bou, chiar şi pisică. 😛 Şi acum să vedem ce mai au şi alţii de oferit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.