Am dormit aşa frumos… Dar acum m-am trezit şi sunt apt de aşteptare. Ce aşteptare? A flăcăilor de la Romanian Dumb System. Cică azi au timp să mă viziteze. La 10 zile după primul apel către ei. În sfârşit, să vină.

Să vorbesc un pic şi de ziua de ieri. După ce am scăpat de la serviciu, am luat primul dulap în direcţia Braşov. Am coborât şi am dat o tură de McDonald’s, acolo unde mă ispitise foca fomistă la ore matinale, adică pe la 12:00. După ce am îngurgitat vreo doi burgări de ăia cu cartofi bineînţeles, am plecat spre casă. Am sunat iar la RDS şi ne-am întins la palavre.

O plecat foca şi am rămas eu singurel, bing bang, să privesc la filme. M-am plictisit şi de filme, aşa că m-am gândit să pregătesc ceva de mâncare. Am dat o tură de Plus să refill golurile din frigider şi m-am luat de curăţat cartofi, de tăiat ceapă şi ardei, chestii de astea pe care le fac când e al dracu’ de urât afară.

Mno, eu nu prea fac reclamă, însă, stimaţi cititori… să mor dacă am văzut un cuţit care să taie mai bine decât astea. Curăţatul cartofilor devine o joacă, tăiatul lor un fel de fluierat. Trec alea prin orice atât de lin şi de duios încât nu pare real. Când am avut impresia că nu taie, am schimbat cuţitul, fiecare e conceput pentru altceva. De exemplu, nu o să taie satârul prea uşor pâine. În sfârşit, recomand acest set de cuţite. Nici la mine la muncă nu au bucătarii aşa ceva. Mai că le-aş recomanda şi lor, însă nu aş vrea să îi am pe conştiinţă dacă, ameţiţi fiind, de la oboseală desigur, se vor tăia ca în Texas Chainsaw Massacre. Şi gata cu reclama gratuită!

Mno, după ce am tăiat eu alea, a venit şi Pasagera. Am aruncat ingredientele în foc, am prăjit şi pe urma am fiert. A ieşit o tocană atât de bună… Am băgat repede vreo două porţii că bună mai era. Mno, zice o vorbă din bătrâni:

Frunză verde de cicoare
Când e frig, eu fac mâncare

Între timp, revenind la ziua de azi, au apărut şi focile de la RDS, după 10 zile de la anunţarea defecţiunii (după cum am spus deja). Bineînţeles, cablul meu era scos din cutia Pandorei. Să muriţi în chinuri, bă!

Atât pentru azi, mai pun niscaiva poze cu tocana. Dacă făceam mai multă, organizam o vânzare, pă criza asta…
Hai vară!

Categories:

1 Comment

anothergxg · March 10, 2010 at 5:37 pm

tre’ sa-nveti sa faci ciorba de fasole-n paine 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.