Acum mult timp, cu aproximativ 4-5 anişori în urmă, am avut un invitat la mine, în camera de serviciu primită de la directoarea hotelului. Acţiunea s-a petrecut la fostul loc de muncă, a cărui locaţie era mirifică, mirobolantă chiar. Se făcea că am consumat ceva băuturi spirtoase alături de acest invitat. Fosta mea colegă de cameră a vrut să se delecteze privind, admirând chiar un film X-rated. După vizionare, am mai consumat ceva băuturi şi am mai schimbat ceva replici. Invitatul meu a dorit să se îmbăieze fiindcă tocmai picase de pe un drum lung, fiind obosit şi încălzit. În timp ce era în baie, mi-am dat seama că aveam nevoie de ceva de acolo. Am aruncat o privire pe geam să vad dacă se aruncase în cadă. Dar vai, surpriză! Invitatul meu căzuse în păcatul malahiei, lustruind bastonul, dându-i in cap la mort, agitând copilul mort, zgâlţâind banana, jucându-se cu ursuleţul, agitând sticla de sana. Am rămas mască şi m-am retras oripilat.
După acest incident, nu am mai facut băi in cada întinată de materia cenuşie a invitatului meu.

Frunză verde de nuia
Frate, las-o-n pana mea
Te-ai simţit acilea bine
Ţi-ai uitat fiii la mine

Las-o dracului de treabă
Faci în deplasare la….treabă *
Treabă de aia nasolă
Îndemnat de cel din smoală

Măi frăţie, de mult te ştiu
Dar nu ştiam că lustragiu
Ai să fii la mine-n baie
Că-ţi dădeam un şut în cap *

Sper că nu te mai tragi pe cur
Şi nu mai arunci cu fii în jur
Sper că eşti mai calculat
Si mai des eşti regulat.
Fâs fâs!

Turnătorul out!


8 Comments

Pasagera · January 21, 2010 at 2:27 pm

🙂 Materia cenuşie 🙂 Ai pus punctul pe “i” cu menţiunea asta!

Robbie · January 21, 2010 at 11:04 pm

Romantic:)) Fâs Fâs

slbz · January 21, 2010 at 11:19 pm

nu stiu ce sa zic, am patit-o si eu, e greu sa cazi in pacatul malahiei…sa va spun cum… eram la un vecin acasa, a aparut sora lui imbracata provocator, s-a dus la ea in camera, eu i-am zis vecinului “nu stiu tu…dar eu ma duc sa o bat in cap, nu se mai poate”.. el a zis sa merg linistit. minunat, m-am dus, l-am resuscitat pe Duncan si am inceput. foca a adus scaunul in fata usii, hop pe scaun si m-a filmat prin geamul luminatorului de deasupra usii. geamul era unul normal, s-a vazut tot. dupa ce am terminat marele pacat prin risipirea semintei (pe gresie) am curatat frumos si am iesit. foca era prea zambareata, mi-am dat seama imediat ca a filmat…am vazut filmul si l-am sters sa nu ajunga pe vreun redtube, pornhub, etc. cam asta e treaba, mai e intamplarea cu “razboiul slapilor” dar in alt episod, cititorul este deja destul de blocat/marcat/oripilat/amuzat, fiecare cum vrea 🙂

slbz · January 21, 2010 at 11:23 pm

acum poate o sa va ganditi “ce onanist…” toti o ascutim…diferenta e ca unii recunosc unii nu. cum zicea profesoara de engleza “e normal sa te masturbezi cand nu ai prieten/prietena, chiar si atunci cand ai tot e normal” asa ca nu va mai ascundeti dupa replica “eu nu fac asa ceva” ca raspunsul o sa fie numai unul… “MARS MA DE-AICI!!!!”

Shark · January 21, 2010 at 11:24 pm

Ai de… păcătosule, Dumnezeu te priveşte, cum poţi păcătui în acest hal? Dar cum poţi să te lauzi cu aşa isprava nelegiuită? Îngenunchează şi cere izbăvire mai bine!
Pacea fie cu voi!
Hai cu asfaltu’ ăla uscat, până nu picăm cu toţii în păcat.

Pasagera · January 22, 2010 at 10:54 am

Cred că o grămadă de elevi şi-ar dori o profesoară de engleză ca cea a lui slbz 🙂

anothergxg · January 22, 2010 at 12:07 pm

ba, io cred ca postul e despre slbz… e prea mare coincidenta intre cele 2 intamplari.

slbz · January 23, 2010 at 6:11 pm

va spuneam eu daca e aceeasi intamplare 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.