Ieri, după ce am mai şurubărit un picuţ la mobră şi după ce am lipit pe mobra roşie doua stickere realizate cu o deosebită măiestrie de domnul Matrix,

Super sigla!

am plecat spre spălătoria Sharky însoţit de domnul Gxg. Am hotărât să că e timpul să spăl armăsarul nipon la o spălătorie fiindcă arăta jalnic, iar scuterul negru nu are voie să arate aşa.

Am ajuns la spălătorie şi am fost întâmpinat cu cea mai mare bucurie. Parcă eram Moş Crăciun :)). În trecut, un flăcău de acolo o acordat o deosebită atenţie scuterului negru. După ce l-a spălat cu spumă activă, l-a şters cu o cârpă, l-a lustruit, pana mea, treabă profi. Neavând mărunt, i-am dat 10 lei şi i-am mulţămit frumos. Ieri, când m-a văzut flăcăul, zici că l-a văzut pe naşu’ mare, aşa frumos se comporta.

Şi a început spălarea. Bineînţeles că l-a spălat cu apă caldă, ca să nu am probleme, motorul fiind cald. După ce o curăţat spuma activă, l-a şters, pe urmă l-a dat cu nu ştiu ce silicon sau ceară.  Nu mai ştiu ce soluţie a pulverizat la sfârşit pe roţi, oricum, scuterul negru arată aproximativ ca nou.

Tre’ să menţionez că pe durata procesului de curăţare, eu şi cu domnul Gxg ne-am distrat de minune observând dedicarea flăcăului.

Uichend is caming!!!

Everyday Should be a winding road

Categories: Uncategorized

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.