Eu aşa am învăţat când eram un mucos mititel. Că 8 Martie este ziua mamei, nu ziua femeii, aşa cum se sărbătoreşte astăzi. Poate voi fi numit comunist, mă doare fix undeva, dar ooops, nici măcar acolo.  Revenind, mameloooor din lumea-ntreagă, să trăiţi, să înfloriţi. Ca un măr, ca un păr, ca un fir de trandafir. Pfoai, stai că am ajuns la altceva. Oare să fie de la această ninsoare odioasă? Aşa, în mod special, fără număr de la fiul cel mare: La mulţi ani, mamă!

Pentru că vremea a fost de căcat, vineri, când am ieşit din tură, am coborât cu patronii spre Braşov. Eu aveam nevoie de un ride, ei aveau nevoie de un hamal pentru Metro, aşa că ne-am ajutat reciproc, mi-aş picioarele. Astăzi am urcat cu căcatul ala de autobuz. Partea mişto e că mai nou fac vreo 5, 6 minuţele până în staţie. Partea nasoală e că aştepţi ca un luzăr în frig şi când ajunge rahatul într-un final, s-ar putea să nu beneficiezi de un loc pe scaun. Azi am avut noroc să prind un loc, am fost un norocos. Însă în zona în care mă aşezasem se simţea un miros deosebit de infect. Bănuiesc că un nene mârşav sau poate chiar o tanti dubios de economicoasă a “uitat” să se spele când s-au coborât din pătuţ.

Într-un final am ajuns şi în deosebita staţiune turistică Predeal. Ooo, futu-ţi crucea mamei tale de staţiune de doi lei care eşti. Fiind fucking 8 Martie, astăzi trubuia să achiziţionez neşte buruieni parfumate, aceste buruieni trubuind să le înmânez doamnelor de la muncă. Asta ca să nu fiu mai nesimţit decât colegii mei mai pupincurişti. Am coborât din autobuz şi am mers spre chioşcanul de buruieni din Predeal. Zambile n-aveau, aveau lalele cu 6 lei firul. Jet în soarele mamei tale, cu toate că e ziua ei astăzi. 6 lei o lalea? Da’ ce pana mea are laleaua aia în ea? Sau ce face? Ţine de foame? Vai de mine, ce face monopolul…

Am luat de la o tanti de pe marginea peronului 4 zambile, da’ cu 3 lei bucata. Băga-mi-aş mâna în ochi, cu 12 lei luam trei litri de benzină. Oricum, am lăsat o tanti de la muncă pe dinafară. Din 4 zambile nu poţi face 5.  Asta e, oricum nu trebuia să cumpăr nimănui. Doar mamei, care însă nu e pe lângă mine.

Mno, acuşi sap ca o focă, mă rog să nu îngheţ şi blestem în continuu vremea asta de căcat. De unde mama dracului ninge atât de mult încă nu pot înţelege. Martie, anotimpul primăverii, nu zău… şi bradul cine îl împodobeşte?

Hai vară odată!

P.S. Bă Romanian Data System… să vă lovească falimentul, bă!

P.P.S. Wikipedia zice că de fapt astăzi se sărbătoreşte Ziua Internaţională a Femeii, deci… my bad…

Categories: Uncategorized

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.