Pentru ca îmi place drumul până acolo şi pentru că de obicei e liber, ieri am luat copchilu’ ca pasager şi am mai dat o tură până la Siriu. Dar a fost ceva aşa, mai rapid, pentru că trebuia întâmpinată pasagera care se întorcea  acasă. Aşa că… am plecat în jur de ora 13:00 spre Siriu, am ajuns acolo pe la 14:15 , cred, asta după ce am înfruntat un viscol nesimţit, care ne arunca ba în stânga, ba în dreapta.

Nu am depăşit maşini. Adică am depăşit doar maşinile care erau în faţă. Nu am depăşit pe linia continuă, nu am înjurat conservarii ăia prea profi care tăiau curbele de parcă erau singuri pe stradă. Nu am mers tare.  A consumat monstrul 4,6 la sută, deci nu am băgat multă benzină. A se citi paragraful de mai sus fără nu.

La întoarcere nu am mai simţit vântul la fel de tare. Exceptând Prejmerul, acolo adia o briză de era să ne dea de Terra. Am avut şi noroc, ne-a plouat doar când am ajuns acasă, aşa puţin, puţin de tot. L-am văzut şi pe Paskal pe drum, o fo fain. Azi nu mai e fain, plouă. Bine că sap, altminteri mă zgâriam la gât.

Adaug pozele făcut la plecare şi câteva dintre operele de artă realizate de maestrul Matrix. Maestre, scuterul negru m-a rugat să vă transmit mulţumirile lui pentru acele capodopere. Respect!


P.S. Dacă ştia fotojenicul scutăr negru dă ora de shuting, sigur pierdea oleacă dă timp în baie la oglindă ca să se mai aranjeze. Măcar ar mai fi dat din praful ală gros jos. :D. A fost luat prin surprindere…

Categories: Plimbari

1 Comment

Pasagera · April 9, 2010 at 9:37 am

Na, că ai devenit şi fotomodel! 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.