Ieri, după ce m-am trezit din somnu-mi dulce, m-am hotărât să fac o tură pe undeva. Ţinând cont că trebuie să las mobra la mecanic, m-am gândit să profit de timpul în care mai e pe la mine. Aşa că, după îndelungi târguieli cu unu’ şi altu’, am plecat însoţit de Pasageră înspre Cheia. Am plănuit să cucerim Muntele Roşu.

Dar vai! Ce frumos era afară, cât de cald, ce de mobre, ce de scutere, ce de ţigani prin Gârcini… Apoi, ce curbe frumoase, ce frumos ne înclinăm, mamă, ce aderenţă avem, uau, ce depăşiri mişto. Am mers vreo 30 de kilometri spre Cheia când: şoc! Pasagera mea a acuzat o stare de greaţă şi o durere de cap. Uat dă? Mno, am oprit olecuţică şi am sperat că o să îi treacă. Nu a fost să fie, aşa că ne-am întors spre Braşov.

Se pare că: ori merg ca un animal planet, ori Pasagera a dezvoltat în această iarnă un oarecare rău de mobră. Oricum ar fi, e nasol, însă a doua situaţie e mai nasoală decât prima. Sper din tot sufletul să nu fie aşa şi să poată să încalece şi să se ţie mândră în şa.

Acestea fiind relatate, ţin să precizez că mobra, de când a auzit de mecanic, merge mai tare, nu mai urlă aşa urât si parca nu mai vibrează aşa tare. Oare îi e frică de Paskal? Da, nici nu mai consumă aşa mult ca înainte. O fi de la vreme? Oare pe frig merge mai încet şi consumă mai mult? Prea multe întrebări la care nu am chef să răspund. Nu azi, nu am chef azi. Azi nu!

Vă salut de pe frontul muncii, o săptămână frumoasă tuturor!

Categories: Uncategorized

2 Comments

slbz · March 23, 2010 at 6:07 am

titlul asta….inainte si inapoi….ma duce cu gandul la altceva 🙂

Pasagera · March 23, 2010 at 9:29 am

Păi se putea altfel? 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.