În această minunată zi, pot să mă bucur de preţioasa şi minunăţia de nelipsit numită internet. Trebuie să precizez că NU mulţumită celor de la Romanian Deep Sleep, ci mulţumită prea generosului don Gxg. Mulţam, bă focă.

După ce m-am bucurat de internet şi după ce am vizionat împreună cu Pasagera câteva filme, ne-am hotărât să umplem spaţiul gol din bucătăria garsonierei în care tocmai ne-am mutat. Aşa că am preparat o delicioasă ciulama dă pui românesc cu ciuperci româneşti crescute în Turcia.  Mno, ciulamaua o fo ceva dă vis. Copchilu’ o fo gustător la o soră de-a ciulamalei şi poate confirma sau infirma cele spuse de mine.

După ce ne-am îmbuibat cu ciulama, Pasagera a avut o revelaţie şi s-a gândit să ne îndulcim cu un desert a cărui denumire suna cam aşa: Wafe cu caramel şi îngheţată. Cu toate că eram sătul, când am auzit de preparatul mai sus menţionat, am avut o ditamai inundaţia în gură. Ne-am apucat de treabă şi, în scurt timp, ne-am dat seama că e destul de complicat să lucrezi cu zahărul topit. După îndelungi chinuri, am terminat de preparat şi am purces la mâncat. Din păcate, a cam trecut timp de la scoaterea wafelor din caramel şi până la mâncarea lor. Aşa că s-au cam întărit. Din păcate, o daltă nu am găsit, aşa că a trebuit să ne descurcăm cu furculiţele.

Nu am poză cu delicioasa ciulama, dar în timp promit că o să pun una. Ţinând cont că iarna asta, în loc să se care cu tot cu frig, mai pierde timp pe aceste meleaguri, o să pierd şi eu timp în bucătărie, testând reţete. Mno, acestea fiind spuse, nu am decât să urez tuturor un început de săptămână mişto.

Foca out!

Tre mancate repede...

Tre' mancate repede...

Categories: Uncategorized

3 Comments

Robbie · March 7, 2010 at 9:38 pm

Deci ciulamaua este de vis… acum stau la coadă să încerc si mirifica vafă 🙂

matrix · March 7, 2010 at 9:54 pm

mno, sa va fie de bine.

Robbie · March 7, 2010 at 10:24 pm

Mulţămim 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.