Greu subiect. Foarte greu şi foarte neinteresant, dar când mă plictisesc, aberez.
Înţeleg utilitatea unui costum pentru ski de firmă, a unui costum moto de firmă, chiar şi a unui pantof sport de firmă. Adică nu iei o geaca moto “no name”, ci iei una Alpine Stars pentru că ştii câte materiale au băgat ăia de la Alpine în geaca aia, deci ştii că e mai rezistentă decât aia “no name”, iar în caz de Doamne fere’, ai mai multe şanse. Bun, acum, care e faza cu gecile astea făcute de: “Armani”, “D & G” şi alte ţoale dă “fiţe”. Adică dacă ai o pereche de pantaloni D & G , te strecori mai uşor prin aglomeraţia din cluburi? Dacă ai geacă Armani, nu o vei arde cu ţigara, beat fiind? Dacă ai chiloţi D & G, al tău organ va fi mai bine “susţinut”, iar când vei avea nevoie de el, va da un randament incredibil? Pentru că a fost susţinut de D & G? Hai bă, mă laşi? La ce căcat vă trebuie, bă, tricou Armani la discoteca satului? Aveţi reducere la intrare sau la consumaţie?
C-aşa-i românul când în lume iese
Chiar de moare de foame, are ţoale-alese
De ce trebuie să dăm impresia altora că avem mai mult decât ei? De ce? De ce să nu fim doar ceea ce suntem şi nimic mai mult? De ce un prost în Armani e mai respectat decât un deştept îmbrăcat normal? Pentru că suntem o naţie de proşti? Nu! Pentru că suntem săraci, pentru că vrem să arătam că avem mai mult decât am avea nevoie. A se vedea acest clip. Ei bine, eu nu vreau să arăt că am mai mult. Dimpotrivă, recunosc că aş avea nevoie de mai mult, dar nu pentru a achiziţiona şosete Gucci sau maieu Hugo Boss.

Că veni vorba, un fost coleg de muncă mergea la sală. La un moment dat era la duş. Mno, apare un pătrăţos cu mers de pinguin in reluare (mersul ala legănat şi încet). Chiloţi marcă autohtona (“Cătălin Botezatu” se putea citi din faţă), trece pătrăţosul, din spate se putea ghici câte băşini cu stropi a dat. Fostul coleg era să verse, e de înţeles.
Aşa că revenim, la ce bun ţoale de astea? Nu mai bine plăteşti oleacă mai mult la apă? Sau ieşi dracu’ afară când plouă. Nu ar fi mai bine să te educi mai întâi, ca să nu te faci de stropi când ieşi din cuşcă?
Un cuvânt am pentru cei cu ţoale de firmă în cap: Băşini! Da’ băşini de alea care put de te trimit la somn.
Acu’ mă duc la dracu’ să îmi cumpar nişte papuci. Numa că nu ştiu de care dracu’ să îmi iau… pe piaţă găseşti numai modele cocalăreşti. Şi nu aş vrea să arăt ca unul… Cu toate că sunt urât ca foamea :)).
Cam atât… Şi totuşi…
Îmbrăcaţi-vă cu stil
Doar aşa cum e util
Nu mai daţi aiurea banii
Pe pantalonaşi Armani
Dacă porţi un Hugo Boss
Tenul tău e mai frumos?
Dacă ai Dolce Gabbana
Eşti mai tare ca Obama?
De te dai doar în Dior
Eşti cel mai deştept ficior?
De eşti piţi şi ai Prada
Nu ţi se mai spune “coarda” ?
Mai români din România
Hai să hulim mârlănia
Pentru purtarea de zoo
Să avem numai un huooooo!!!

Vară, hai odată.

Stop chasing shadows
Just enjoy your life.


3 Comments

Carmen · January 6, 2010 at 4:25 pm

Hello, hello,

Poti merge in Universal la raionul de incaltaminte, unde sunt mici sanse sa gasesti papuci de cocalari.

Shark · January 6, 2010 at 6:05 pm

Am găsit în Orizont 3000, printre toate modelele de cocleşi am găsit unii. Stăteau ruşinaţi pe raft, nu îi băgase nimeni în seamă, nu erau lucioşi, nu aveau modele tribale, nu atrăgeau priviri. I-am făcut ai mei.

matrix · January 7, 2010 at 1:30 pm

tre sa iau si eu niste Adidasi de Puma. poate vine primavara odata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.