Bună ziua şi bine v-am găsit. Astăzi o să învăţăm să pregătim o fumigenă nevrotică.

Se ia o tigaie în care se pune niscaiva ulei sau untură. Se pregăteşte căcatul care va satisface şi potoli foametea pregătitorului, a perechii lui şi a cârdului de tovarăşi. Apoi nu se spală tigaia, foarte important, repet: Nu se spală tigaia! Peste câteva zile, se va lua tigaia respectivă şi nu se va arunca acel conţinut, ci se va completa. Cu ulei sau cu untură. În care se va prăji următorul fel de mâncare, obligatoriu niciodată acelaşi. Ca să devină şi nevrotică, trebuie să te agiţi tot timpul în care produci potolul semiinfect, trântind şi buşind fumigena de aragaz.

După 10-15 completări urmate de pregătiri de potol de acest gen, repet, fără a se spăla tigaia şi fără a se schimba untura sau uleiul prin care s-au perindat alimente cum ar fi: slănină, cârnaţi, peşte şi ceva şniţele, bag mâna în foc că la următoarea simplă încălzire a acelui ulei, toate persoanele din vecinătate vor suferi chinuri groaznice şi vor fi profund marcate de mirosul greu asemănător cu gazul aruncat de ruşi în al doilea război mondial. Nu am participat la acel război, însă am citit relatări despre efectele acelui gaz asupra subiecţilor umani, iar efectele semănau.

Metode de combatere a fumigenei nevrotice:

Pentru a putea sta în apropierea acestor focare de infecţie fumigene, trebuie să ai ani grei de viaţă grea complexată în spate. Această viaţă grea te va căli, te va priva de câteva simţuri, începând de la primul, bunul simţ, continuând cu simţul igienic şi ajungând la simţul civic. De fapt, nici nu are rost să mai precizăm acest simţ, e aproape inexistent în ţărişoara noastră.

Închei acest post urând pe toţi tuturor o viaţă lipsită de fumigene şi de cei care le creează.
Bucătării nepoluate!


2 Comments

Pasagera · February 11, 2010 at 2:11 pm

Trebuie să ne înveţi şi unde se poate păstra fumigena asta pentru efect maxim şi poate n-ar fi rău nici să dezvolţi subiectul vieţii complexate menţionate în post. 😛

anothergxg · February 11, 2010 at 5:01 pm

ai dracului vecini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.