Cu toate că mi-am dorit ca primul meu post să fie unul plin de bunăvoinţă, plin de vorbe bune, de laude şi de speranţă, se pare că flăcăii de la Romanian Disaster Services nu vor să îşi vadă de treburile pentru care iau bănuţi şi am aşa o părere că adoră să li se umple frigiderele de cărniţă. Mai ales acum, în ajun de Paşte. Nu e bai, flăcăi, în ajun de Paşte, miel vă dau. Miel cu o nară, fi-r-aţi voi să fiţi de căcaţi oligofreni. Băga-v-aş toate routerele şi cablurile alea de căcat în cur. Cum dracului să meargă internetul ok când voi aveţi ordine în căcatul vostru de cutie cam cum au ăia în India.

Am mai sunat la animale şi a rămas că or să vină să verifice. Au venit cam cum au venit şi măririle salariale sau primele de Paşte la mine la sapă. Şi internetul merge exact la fel de bine cum merge şi un cal mort, adică la fel ca o balegă. Nu ştiu ce biserica mamei lor să le mai fac, că mi-au scos peri albi. Când ai nevoie de internet, ia-l de unde nu-i. Păi de aia vă plătesc eu lună de lună, băi băşinoşilor? De aia vin şi stau ca prostu’ la casă după toantele alea care ştiu să folosească calculatorul cam cum ştiu eu să pilotez un avion de călători.? De aia mă chinui să nu vă înjur când îmi călcaţi pragul la 10 zile după ce am depus plângerea?

Nu-i bai, vă trag eu o feştanie de nu mai staţi pe cur. Cunosc eu un popă de astă blestemăcios. Şi îl asmut pă voi, să vă zică de-alea grele. Pentru că vi se rupe de clienţii voştri, adică de noi, vă distrug prin credinţă! Dacă nu o merge cu Dumnezău, apelez la mama homida şi să vedeţi voi descântece şi cântece. O să faceţi în pat la fel ca ai voştri plozi. O să vă moară la intrarea în firmă cheful de muncă. Ooops, asta deja s-a întâmplat. Deci sunteţi aproape de distrugere, băi rahaţi odioşi de preafrumoasă Românie. Iote că, încet-încet, vă duceţi la vale.

Acu’ merge, m-am mai liniştit. Dar parcă tot aş trage în ţeapă un manager de la ţară (Country Manager) de la Romanian Daily Sex ăştia. De ce Daily Sex? Sigur în fiecare zi sunt abuzaţi oral flăcăii şi mândrele astea de la erdeeş. Atâta timp cât e de căcat, nu contează că e ieftin.

Internautul fără semnal pe cablu out!

P.S. Iar nu mai merge. Cât vă doresc să îmi sunaţi la uşă atunci când sunt nervos. Să vedeţi filmele Terminator, Rambo şi Robocop, toate într-unul singur. Ai dracu’ de nemernici leneşi care sunteţi!

Multă sănătate RDS!

Categories: Uncategorized

1 Comment

Davai Interniet « EveryDayShit · June 21, 2010 at 12:31 pm

[…] aşa cum am zis aici şi aici. Romanian Data System e o firmă de căcat! De o săptămână nu am net şi pe nimeni nu […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.