Cam aşa a fost zilele astea… Bine, am mai făcut una-alta, însă nimic semnificativ. Pe de altă parte, viitorul blog pare să fi prins ceva forme, însă de-abia pe luni o să fie “lansat”. Cel puţin aşa sper. M-am mai plimbat şi prin Braşov un pic, am mai făcut ceva teste prin bucătărie şi, încercând să fac ciorbă de perişoare, am reuşit să fac tocană. De nu ştiu ce, că perişoarele au fost foarte greţoase. Poate pentru că erau de porc? Păi cum adică? Perişoarele nu se fac din carne de porc? Mno, se pare că nu. În sfârşit, bine că nu au existat victime. Nu am dus scuterul la Paskal, am avut nevoie de el şi totuşi nu dispun încă de disponibilităţile necesare recondiţionării lui.

Şi bing bang, printre copaci, uite-mă la muncă, lipsit de chef de orice, plictisit şi îmbâcsit. Se pare că tre să fac nush ce listă deci… mă întorc la ale mele, nu înainte de a ura tuturor o zi faină.
Asfalt uscat!

Update: După o plimbare mirobolantă până la Braşov şi o intervenţie remote asupra unui calculator, mă întreb cum aş putea scoate un spyware de pe un calculator din Anglia al cărui Windows e în italiană? Acest spyware trebuie scos numai din safe mode… Eu nu pot intra remote în safe mode. Cum se scrie safe mode în Italiană? Cum dai System Restore după ce ai intrat în Safe Mode? Stai! Ai intrat în Safe Mode? Somebody please shoot me!

Update 2: După lupte milenare, adică de alea de milieuri, cu ajutorul telefonului, cu ajutorul gugăl translate, cu ajutorul babelfish, apoi iar gugăl, iar telefon, să dea dracu că am rezolvat… Dă necrezut. Mno, să se noteze că Security Tool, căcatul ăla de program, poate fi scos aşa: Safe Mode şi System Restore. Mai greu e când userul e în Anglia şi calculatorul în Italiană.
Zi uşoară tuturor!

Categories: Uncategorized

2 Comments

Robbie · March 25, 2010 at 8:51 pm

Prea tare :))
Hmm, intre update 1 si 2, te gandeai sa te auto-sinucizi cu pistolu?:>

matrix · March 25, 2010 at 11:14 pm

cmd: beer ~5
cmd: ^&$@!_$*#!
cmd: more beer / more ^&$@!_$*#!
cmd: shutdown -s -t -m: “^&$@! multilanguage_piece_of_shit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.