Salutări ţie, ce mai pătrunzi pe aici chiar dacă nu a mai apărut nimic nou de zeci de ani.

Pentru început, trebuie să precizez că sunt foarte supărat şi că nu mai pot să dorm noaptea. A început să mi se fure scuterul. Puţin câte puţin. Deocamdată mi-au furat capacul de la variator. Bănuiesc că urmează toba, roata spate şi, de ce nu, parbrizul. Poate chiar numărul. Serios, nu ştiu ce s-a întâmplat, însă nu mai am capacul ăla. Aş tinde să cred că l-am pierdut pe drum, însă o persoană dragă mie a zis că l-a furat careva. Mno, pot doar să stau pe geam să pândesc mârşavii.

În continuare, ţin să aduc la cunoştinţa celor ce sunt interesaţi sau nu că mi-a crăpat laptopul. Da. Fără să îi dau bătăiţă. Pur şi simplu refuză să mai funcţioneze. De asta mai aveam nevoie pe criza asta.  Bine că am o Pasageră miloasă care mi-l împrumută pe al ei când am nevoie.

Continui cu o precizare: unii poliţişti sunt mai infractori şi mai miserupişti decât noi, restul. Noi, pleava. Noi, plătitorii de taxe. Noi, cei care le asigurăm lor salarii. Fac referire la echipajul din mirobolantul Logan de tip nou care, în loc să meargă spre Săcele pe sub pasarelă, aşa cum e normal şi corect, a preferat să facă un frumos românism de “căca-m-aş pe ea linie continuă” şi au luat-o pe shortcut. Bineînţeles că i-am claxonat, le-am bătut obrazul, respectiv casca, şi le-am zis că îi vede Dumnezeu… Nu s-au sinchisit.

Ups, am strănutat şi am speriat brotacul unei doamne care se plimbă de juma de oră prin recepţie.
– Taci, brotacule, că te dau la ţigan!
Da, plânge şi mamă-sa încearcă să îl liniştească, fără rezultat însă.

Mai precizez că viaţa în Romândria devine pe zi ce trece tot mai grea, dar cred ai observat deja. Asta dacă nu mă ceteşte vreun fiu de premuier sau vreun fiu de afacerist de ăla de parlament. Ăştia nu prea au cum să simtă. Slană groasă. Şi oricum foamea are picioare relativ scurte. Nu ajunge până la scaunul de Jeep.

Închei cu un “La tăţi ni-i greu” completat cu un “Moarte conducătorilor distrugători de vieţi”.
P.S. Nici asfalt uscat nu mai avem în căcatu’ ăsta de ţară, băi fraţilor…
P.P.S. Pentru că nu scriu de pe preadecedatul meu calculator, nu am nici măcar o amărâtă de poză de uploadat.
Nemulţumitu’ out!


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.