În sfârșit am și eu ceva timp de scris pe acilea. Pentru început, salutări de pe alte meleaguri. Voi pălăvrăgi mai pe larg despre ele pe viitor. Astăzi voi povesti puțin despre party-ul organizat la un frumos hotel din Predeal. Hotelul la care am activat un pic mai bine de trei ani. Acolo am invitat niște flăcăi de treabă, câțiva prieteni, oameni clădiți din cel mai bun material, persoane de mare omenie.

Și plecarăm din Brașov, eu cu Pasagera și Gxg împreună cu a lui pasageră, spre hotel, cu o zi înaintea celorlalți. Pentru a putea aranja all ză things pe acolo. Doar mno, așteptam oameni, nu?

Am pregătit una alta, am aranjat sala de conferințe și apoi am purces la așteptarea focilor. Care își făcură apariția la un moment dat. Unii scuterizați, alții conservărizați.

Descălecarea bestiilor

Și am băut și am mâncat și ne-am și distrat. Și dacă scriam postul mai devreme, sigur aveam mai multe detalii. Însă au trecut vreo trei săptămâni de atunci și am cam uitat ce și cum.

Poză dă grup

Așa că mă cam opresc aici cu povestirea, mulțumesc încă o dată tuturor flăcăilor și pasagerelor lor pentru participare și pentru cadoul lor de despărțire.

Precizez doar că atunci când voi avea timp, voi scrie despre aventurile unui tăntălău prin țară străină. Câteva pățanii mai mult sau mai puțin hazlii.

Baftă tuturor!

Memory for a life time

P.S. Alături de voi, stresul traficului a fost mai ușor de îndurat. Asfalt uscat și vară veșnică! Erau mai multe de spus, însă vor fi spuse atunci când timpul îmi va permite!

Categories: CSBv

3 Comments

matrix · October 5, 2010 at 8:18 pm

A fost de vis, Sir! La si mai mare cand ne mai intalnim. Acum ma gandesc ca tricoul trebuia sa scriem in engleza.

Andry · October 14, 2010 at 8:32 am

Scrie pe tricou in limba britanica, aoclo jos de tot :>

Robbie · November 17, 2010 at 6:05 pm

Pe data viitoare iti facem tricou cu “Amant discret” in britanica…nu de alta,da sa ai clienti mai multi acolo la pub:> (cliente mai exact)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.