Se face că eu am o surioară prin ză Greit Brităn. Şi se mai face că ea, neavând ce face cu vro câţiva euroi, s-a gândit să facă un bine fratelui ei, proprietarul preafrumosului şi preaelegantului, adică a măreţiei sale Scuterul Negru (să vad eu o laudă mai tare ca asta :P). Adica mie, grasul de 102 kg (tre’ să scap de pufuleţii ăia din cameră, că nu mai ţine).

Aşa, mă sună surioara şi îmi spune să merg la poştă că trebuie să ridic o sumă de bani. Foarte frumos din partea ei, mulţămesc frumos, soră-mea. Ieri se face că ajung la poştă (Poşta Română, of course) şi pătrund în interior. Merg la ghişeu şi mă aşez la coadă. Se ştie că în toate instituţiile de stat din România, cu toate că sunt o grămadă de angajaţi, tot timpul e coadă. Cum îmi aşteptam eu rândul, observ un moşulică cum se strecoară pe lângă mine şi se aşează în faţa mea. Fără efect însă, madam de la ghişeu m-a abordat pe mine primul. Mă întreabă prin ce serviciu au fost trimişi banii. Ridic din umeri în timp ce ma scotocesc prin buzunare. Aveam eu un ID number al transferului, dar nu dădeam de el. Gasesc hârtiuţa şi i-o arât, hârtiuţa. Se uită la numarul mâzgălit pe peticul meu de hârtie şi dă dezaprobator din cap. Păi nu la noi, încercaţi la o bancă cu serviciul Moni Graham.

Mno, apuc calea spre bănci, nu calea spre pierzanie, şi găsesc un Unicredit Ţiriac. Pătrund în interior şi simt căldură. Pfoai, am stat cam mult în apropierea lui Slbz, uite ce expresii dau din mine… Dar să revenim, o întreb pe tanti dacă seamănă mâzgăleala mea cu un ID de Moni Graham, cică da. Lasăr. Demarează tanti activitatea de extragere a banilor. Mai că îmi venea să îi las acolo. Am semnat vro patru pagini A4 si una A5. Bun, mă întreabă dacă îi vreau în Euro sau în lei. Aleg Euro şi ca să vezi, aveam de primit câţiva Euro virgula 42, adică 00,42 Euro. Mno, întocmeşte madame încă o hârtie de schimb valutar plus una de acord nuş ce. Las-o dracu’, madame, că am semnat ca la tribunal. Parcă navigam în Windows: sunteţi sigur că… Da în… pana mea.

Mno, eu am ales ca factura mea de portocală să îmi vină pe mail, să nu mai taie aştia copaci aiurea. Însă uite cum pentru câţiva IePuroi transferaţi taie ăştia o Dumbravă minunată.

Întreb şi eu ceva la sfarşit de post…
Pentru o sex oral primită degeaba, fără rost şi fără a face nimic pentru a o merita… cum ar trebui să răspund? Bine, iniţial m-am gândit că eu sunt mai bun de atât şi că nu merită să mă cobor la vreun nivel şi că nu trebuie să demonstrez că pot fi mai cioban de atât. Însă acum mă întreb dacă nu cumva ar trebui să fiu mai cioban? Dacă o coastă sau o falcă ruptă nu mi-ar acoperi setea de răzbunare. Într-un fel sau altul, sexul oral se va întoarce. Voi, cei slobozi la gură, ţineţi minte că misterioase sunt căile Domnului. Şi nu în ultimul rând, sexul oral de azi… sexul anal de mâine… şi bâta va fi dildo-ul.

Sexologul out.

Tot mi-am comandat rack. Numa’ aşa, ca să moară dujmanu’.

Categories: Uncategorized

4 Comments

anothergxg · January 23, 2010 at 7:07 pm

iti zic io sigur ca mergea cu cd de recovery, cu linux live, sau cu xp, insa n-ai cu cine sa te intelegi.
esti o foca!!!

Robbie · January 23, 2010 at 7:49 pm

Şi până la urmă ne-ai lăsat curioşi, la fel cum a făcut şi Esca cu salariul ei…. câti, virgula, euro erau până la urmă de au tăiat Dumbrava minunată ca să îţi facă ţie alea 4 pag A4 si una A5?
NU se poate domnule, nişte nesimţiti, nişte nesimţiti :))

anothergxg · January 24, 2010 at 10:36 am

patrushdoi de centi erau, copchile.
n-ai observat ca ceva nu se leaga in poveste?
hint: sor’sa e in GB

Robbie · January 24, 2010 at 12:06 pm

Mda, euro….GB…ahh, trebuia să mă prind! n-am băut lapte azi, ce să-i faci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.