Ca tot omul care observă că plăteşte o opţiune de câţiva euro la Orange şi îşi dă seama că nu o foloseşte, m-am hotărât să îmi trag şi eu o cartelă Cosmote. Adică am verificat la sfârşitul lunii minutele mele de pe abonament şi din 180 de minute folosisem 7. Nu era prea laser. Aşa că am cumpărat un telefon de la Slipknot (merge, bă) şi am introdus în el cartela primită de la Pasageră. Asta se întampla ieri, pe la ora 17:00. După ce am introdus cartela în telefon, am efectuat primul apel ca să o activez. Bun, am activat opţiunea aia şmecheră şi mi-am personalizat apoi tonurile de apel şi alte setări. Pe la ora 20:00, la trei ore de la activarea numărului, îmi sună telefonul… Mă uit spre Pasageră, credeam că face glume. Nu ea suna. Mno, cine dracu’ să sune când nu am dat numărul nimănui? Răspund:

– Alo! Spuneţi, vă rog!
– Bună seara, am înţeles că aveţi lemne de vânzare.
M-am gândit că îşi bate vreun roacker sau vreun scuterist joc de mine, dar nu aveau numărul ăsta.
– Greşeală! zic, formaţi din nou, eu nu vând nimic.
– Ba nu, că eu aşa am înţeles, că vindeţi lemne!
Deja mă enervasem şi am continuat cu accent de arghelean.
– Mno, stimate domn, să schiţi că aşest număr ghe chelefon o fo activat numa’ azi. Deci aţi greşit numărul, fută-l Dumnezău să-l fută. Mno şi eu nu vând nişi un lemn, sara bună.
Am închis telefonul şi se pare că stimabilul a înţeles fără alte explicaţii pentru că nu a revenit.

Mno, paşe!

Categories: Uncategorized

2 Comments

slbz · January 24, 2010 at 3:37 pm

telefonul de la Rares e un huawei pentru digi? sa nu-mi spui ca nu e codat… lega de lemne e normal cand iei numar nou sa te sune, a renuntat cieva la numar si ti l-au alocat tie, roaga-te sa nu prinzi vreodata un numar care a fost al meu 🙂 te pup, salutari din Bosnia/Cluj 😛

matrix · January 24, 2010 at 5:48 pm

Da, carbune, domnu’, carbune aveti?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.