Da, pentru că asfaltul e uscat şi ne îmbie la drum lung şi şerpuit. Bineînţeles că m-am plimbat frumos ieri. Am fost împreună cu Gxg într-o scurtă vizită pe la Întorsura. Dar vai, ce viteză, ce depăşiri, ce senzaţii şi ce vânt nasol ne-a dezechilibrat… Dar a fost bine. Nu am stat mult în judeţul învecinat pentru că unii dintre noi mai şi muncesc. Adică foca, eu tocmai ieşisem din tură.

Şi ne-am întors în Braşov la fel de rapid şi la fel de frumos. Apoi Foca a plecat spre locul lui de muncă, iar eu am mers acasă. Fiindcă mă cam plictiseam acasă, m-am hotărât să fac pe taxiul pentru un nou coleg de-al meu. Şi am urcat iar spre Predeal. De data asta puţin mai încet. Pasagerul cântărea cât mine. Adică mult. Şi mult ori, doi oameni sunt destul de greu de cărat pentru al meu scuter negru.

După ce am ajuns la sapă, am hotărât să pierd ceva timp acolo. Şi am îngurgitat ceva. Am mai bârfit cu un coleg, doi şi am plecat spre Braşov. Ajungând acasă, mi-am dat seama că trebuie să merg dupa Pasageră. Era la muncă, undeva departe. Am ajuns pe plantaţia Pasagerei şi, când stăteam noi la palavre, apare un conservar posesor de ceva Passat lângă noi şi ne roagă să îi spunem cum iese din oraş spre Bucureşti. L-am întrebat frumos dacă se ţine după mine. El a înţeles că îl provoc la o linie şi a răspuns că nu crede că poate. Mno lol. L-am liniştit spunându-i că o să merg încet. Aveam să regret asta, Braşovul era aglomerat. Cum mă îmbiau culoarele dintre maşini la depăşiri, dar nu se poate, trebuie să ne comportăm ca o conservă, ca să le arătăm ăstora drumul. Aşa încet nu am mai mers nici cu cinzeaca aka Piaggio Free de 50 cmc.

După ce am mers până la ieşirea din oraş, ne-am întors la Carrefour. Aşteptam invitaţi şi trubuia să luam una alta de udat gâturile. Am achiziţionat cele necesare organizării unei seri de pocăr şi am plecat spre casă. Acolo am despachetat cele necesare ronţăielii, iar cele necesare udării gâtlejului au fost introduse în aparatul de răcit. În răcitor adică. A apărut copchilu’ şi ne-am pus pe bârfă. Sau a fost invers? Nici nu mai ştiu. Ştiu însă că a trebuit să trag un remote la o preafrumoasă sapă. Apăruseră ceva cerinţe şi mno, trebuia.

Apoi şi-au făcut apariţia şi Matrix, soţia lui şi Roacheru’. Ne-am întins la bârfă şi apoi ne-am împrietenit şi pe Facebook, pardon, ne-am băgat la Pocăr. Din păcate, Foca a muncit şi nu a putut să ne ţină companie. Data viitoare…

Acum m-am trezit, m-am energizat cu un blid de lapte şi Nesquik cu cereale integrale, ca să am energie toată ziua, pentru că cerealele integrale îşi elibereaza energia treptat:)) Am postat chestia asta şi, după ce o să mă blindez, o să caut o direcţie în care să plec.
Atât pentru azi. Fie ca pacea Domnului să coboare peste voi! Asfalt uscat!

Categories: Plimbari

3 Comments

Andrei · March 27, 2010 at 7:35 pm

10x for za raid in primu rand… si printre altele am sesizat ca intre”am mai bârfit cu un coleg, doi” şi “am plecat spre Braşov” ai uitat sa precizezi o mica gustare :))) care mai mult iti deschide apetitu decat sa-ti satisfaca nevoile bucale :))) oricum… misto zi ai avut… te invidiez….

Asteptam cu nerabdare postu’ de maine, o seara faina!
Bafta!

Shark · March 27, 2010 at 9:42 pm

Nu am scris despre gustare fiindcă nu merita să scriu despre ea. Nici măcar gustare nu poate fi numită de fapt :P.

anothergxg · March 28, 2010 at 1:35 am

Vai, ai uitat sa scrii despre schimbul nostru; nu pot sa cred ca ti-a scapat un amanunt atat de important.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.