Ieri, după ce m-am întors de la muncă, am coborât la agregat, ca să îl cârpesc pe ici pe colea. Adică să îi pun câteva bucăţele de cauciuc pe la îmbinări. Din cauza drumului din tărişoara noastră şi a stilului meu de mers, tare şi foarte tare, plasticele de pe scuter au început să cam vibreze. După ce am terminat de cârpit, am urcat şi am ciătuit cu Foca. Plănuisem să merem la Făgăraş, iar acum trebuia doar să vedem la cât plecăm şi de unde.

Bineînţeles că ne-am pus de acord total pe dos şi până la urmă ne-am întâlnit la Foca cu cazan italian, adică la Andrei. Acolo, domnu’ Andrei a înfăptuit o mică mentenanţă la cazanul negru. Fiind forţat de împrejurări, a trebuit să iau cazanul roşu între craci şi să dau o tură pe la Power Sports. Trebuia să iau plăcuţe de frână. Fiindcă nu avea, am comandat şi am hotărât să le pun tot pe alea vechi până la noi ordine. Le-a montat Andrei la loc şi am plecat spre Făgăraş cu o întârziere de 43 de minute. Urât din partea noastră…

Am mai alimentat înainte să dam jet din oraş şi duşi am fost, până pe la Ghimbav, unde, speriaţi de nişte nori negri şi foarte urâţi, am ales să amânăm plimbarea şi ne-am întors în Braşov. Mişto oraş Făgăraşul ăsta…

În Braşov, ne-am strâns la mine şi am dat play la niscaiva filme. Ştiind că au anunţat vreme nasoală, eu mi-am făcut plan de rezervă şi am împrumutat de la muncă videoproiectorul. Pfoai, ce misto e să te uiţi la filme aşa, ca la cinema!

Mno, după primul film, musafirii au plecat, iar eu am continuat să privesc la filme. Ce zi mişto…
Cinefilul out!
P.S. Azi ce dracului să fac?!

Mno update: Se face că un coleg îmi ceteşte postul de azi. Se mai face că e şi de servici. Şi se mai face că îl şi duce capu’ la nemernicii. Şi îmi zice pă mess: Băăă, flăcău! O întrebat directoarea de proiector, ai idee pă unde e? Iniţial m-am cam tăiat, pe urma mi-am dat seama că îşi bate joc. Tre’ să nu mai scriu toate alea pe blog.. ui’ ce păţesc…Mno pace!

Categories: Uncategorized

1 Comment

anothergxg · April 12, 2010 at 1:31 pm

O fo fain drumul; pacat ca n-ati vrut sa iesiti intre 2 ploi…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.