Trebuie să precizez că am petrecut unul dintre cele mai frumoase revelioane. Cu toate că plănuisem să îmi petrec revelionul alături de Pasageră, fără să părasim apartamentul, am fost invitat de Gyuri la un pocăr în seara dintre ani. Ştiind că muncesc pe 1, adică astăzi, m-am gândit că un pocăr nu dăuneaza cât o petrecere şi am acceptat cu plăcere invitaţia. Cea mai bună decizie.
Dar să începem cu începutul. Adică cu povestea zilei de 31 decembrie 2010.
M-am trezit târziu pentru că nu mă grăbeam nicăieri. Am ascultat muzică la vreo 200 de waţi, aşa, ca de anul sfârşit de an. Mi-am permis să îl las pe cocalarul din mine să polueze fonic cu un pic de Abba, un pic de Albano si Romina Power şi alţi manelişti ca ei.
Apoi am mâzgălit câte ceva pe acest bloguleţ. Apoi, telefon de la muncă. Au apărut probleme şi aceste probleme păreau că pot fi rezolvate doar de IT-istul firmei, aka EU. Mno, am dat vreo câteva telefoane la prietenii care au scutere, adică lui Slipknot. Din păcate, avea ceva de rezolvat şi nu putea să mă ajute. Pe urmă, am sunat prietenii care au conserve, însă fără efect. Mobra mea era la muncă şi nu am avut ce face. Am sărit într-un taxi şi am plecat spre Predeal. Am ajuns la muncă, am coborât din taxi mai uşor cu vreo 20 de grame. Atât cântăreşte o bancnotă de 50 de lei.
Am rezolvat problemele, am încălecat pe mobră şi am dat gaz spre Braşov.
După ce am ajuns acasă, am făcut un duş rapid şi am plecat spre Gyuri. Eu pe scuter, Pasagera în taxi. Mno, o urcat Pasagera, o plecat taxiul. Eu am băgat pocărul în scuter, am dat cheie, am încălecat şi pe urmă am decolat. Am ajuns fulgerător la Gyuri şi m-am plictisit aşteptând taxiul. Bună mai e o mobră :)).
Mno, după ce o ajuns şi Pasagera, am avut parte de o primire foarte călduroasă.
Apoi ne-am pus pă troscăneală de aia cu multe grade. Am scos şi pocărul şi am jucat oleacă. Am mai făcut pauze de ascultat melodii foarte tari. Una e asta:

Pe celelalte nu mi le mai amintesc. Cred că ţuica aia şi-a făcut efectul. Îmi amintesc, totuşi, că am ascultat şi manelele alea de pe eds. Alea de la secţiunea “Muzică”. La ora 12 fără câteva minuţele am ieşit afară, am aprins câteva artificii şi am ciocnit un pahar cu şampanie. Pe urmă, aici recunosc că nu am procedat prea bine, am dat două ture cu scuterul ăla negru şi frumos. Apoi am intrat la căldurică şi ne-am înfruptat din delicioasele preparate apărute ca prin farmec pe masă. Şi dă-i cu peşte, dă-i cu porc. Încă oleacă de ţuică, până s-a făcut ora 3.30, cred. Atunci am plecat, cu taxiul, spre casă. Mobra a rămas cuminţică la Gyuri până în dimineaţa asta. Gyuri a venit cu ea la mine, am băut o cafea şi am plecat să îl las acasă, eu urmând să plec la Predeal. Ei bine, pe drum am făcut o extraordinară pană. Bănuiesc că greutatea mea şi a lui Gyuri au fost de vină. Cauciucul pe spate e un pic mai mic decât ce recomandă Yamaha. Poate de aia. Am împins un pic la animal până la Gyuri acasă, i-am dat câteva pompe şi am văzut că ţinea aerul. Am continuat pomparea, roata s-a umflat şi am decolat spre Predeal. Am ajuns la muncă şi mi-am schimbat colegul. Săracul era terminat. După 24 de ore de muncă în seara de rev, îmi dau seama…
La sfârşit de post, dar nu în cele din urmă, ţin să le mulţumesc lui Gyuri şi lui Mari pentru invitaţie, pentru că au fost nişte gazde de excepţie şi cei mai minunaţi oameni.
Respect! Un an nou fericit!

Update: Îmi dă cineva add pe messenger… Eu urez La mulţi ani, că aşa se face pe 1 ianuarie, şi întreb cu cine vorbesc. Ce a ieşit se vede dedesubt.

Shark: la multi ani
Shark: tu esti?…
veveritza_frumusika: la multi ani
veveritza_frumusika: care sa fiu
Shark: tu esti cine?
veveritza_frumusika: o fata
Shark: auzi domsoara, eu nu am cont de mess pentru abureli si mistocareli
veveritza_frumusika: nici eu
Shark: daca ai ceva de zis, spui daca nu vezi-ti de pustanii tai
veveritza_frumusika: ok
veveritza_frumusika: dar cati ani ai
Shark: multi
veveritza_frumusika: ok
veveritza_frumusika: pa
veveritza_frumusika: pop
Shark: eu nu pop
Shark: eu rock
Shark: si pa

I-am stricat anul…

Categories: Uncategorized

3 Comments

Pasagera · January 1, 2010 at 1:29 pm

Mda, ce-i drept, taximetristul mi-a cam făcut turul Braşovului…
Oricum, una peste alta, se pare că o abatere ocazională de la tradiţii nu e chiar atât de rea, nu? 😛

LA MULŢI ANI! :*

Robbie · January 1, 2010 at 5:34 pm

La mulţi ani domnului:) si “Pasagerei” sale la fel 🙂

Matrix · January 1, 2010 at 5:38 pm

La multi ani! A fost un chef pe cinste. Sper ca mai rezisti acolo la sapa asa nedormit…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.