Cu toate ca ne fura astia de ne rup, cu toate ca nu ai pe cine vota si mai bine stai acasa, cu toate ca pe ei nu ii intereseaza de noi, eu o sa votez. Da! Insa o sa votez doi presedinti. De ce? Pai nu am cu cine vota, am mai spus. In schimb, vreau sa ramana doar 300 de hoti nesimtiti in Hotelul Parlamentului. Sau sa ii zic Sauna? Dormitor Comun? Gara Centrala? Veceul Public al Demnitarilor? Cred ca s-a inteles…
Ce misto, incepusem postul de dimineata, eram hotarat ca o sa merg la vot, sa aleg reducerea numarului de hoti. Vad acum la televizorul din receptie, pe superprogramul Antena 3, ca ar vrea unii sa anuleze referendumul. Te doare mintea… Oare de ce vor sa il anuleze? Le e frica de populatie? Se simt vinovati pentru situatia in care ne aflam de douaj’ de ani? Le tremura sfantul curulet cand se gandesc ca isi pot pierde veniturile enorme fiindca nu si-au facut treaba si poporul renunta la o parte dintre ei? ‘r-ati ai dreaq de comunsti, va urasc mai mult decat urasc conservarii aia prosti si chiori. Eu si orice om normal care se chinuie sa traiasca in acest rahat de tara spera sa muriti odata. Nu conteaza cum, preferabil in chinuri. In chinuri asemanatoare cu ale noastre. Chiriasii acestei realitati dure si mizerabile.
O sa dezvolt subiectul asta la un moment dat.
Pace!

Update:
Auzi ce interviu da un sughibughi de ala: “Fiindca acest referendum a fost organizat doar pentru a avantaja un singur candidat la presedintie, nu conteaza cine, consideram ca este ilegal.”
Jet ba! Ooo, mangaia-te-ar Sfantul Fulger peste ochisorii aia. Da’ ia nu anulati voi referendumul ala daca nu va simtiti cu musculita pe caciulita. Daca nu va fi votat a fost ilegal, ok, il pedepsiti pe Basescu. Insa daca e votat, o sa vin special in rahatul ala de Capitala sa va dau suturi in dos in timp ce parasiti The Master Bedroom. Ai dreacu’ de hoti nemernici.
AFARA!!!

Categories: Uncategorized

2 Comments

Marcel · November 19, 2009 at 6:43 pm

primul tau post platit de v-un partid?

Shark · November 19, 2009 at 6:52 pm

@Marcel
Neah, nici daca imi doneaza o mobra nu ma prind in mrejele lor. Nu ai citit cu atentie postul? Din partea mea poa sa moara toti grasii parlamentari. Si pe langa ei toti sustinatorii lor. Si sa mai moara si ministrii, presedintii si cam toata clasa politica de fapt. E la fel ca si cu politia si managerii. Daca ar disparea peste noapte nu le-ar simtii nimeni lipsa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.